#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Spikere Canlı Yayında Dalga Kurbanı Oldu 00:27

Spikere Canlı Yayında Dalga Kurbanı Oldu

iha.com.tr » DünyaSpikere canlı yayında dalga sürprizi 15 Haziran 2017 20:12PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene EkleYorum YapSpikere canlı yayında dalga sürprizi Yanlış yer seçen spiker canlı yayın sırasında gelen dalgayla ı..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı 00:43

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı.Çin yayın yapan bir televizyon kanalının spikeri canlı yayında zor anlar yaşadı. Yürürken bir anda ayakkabısı ayağından çıkan spiker, durumu yayına yansıtmadan sunumunu yapmaya d..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Spikerin Zor Anları! 00:48

Kadın Spikerin Zor Anları!

Vücut geliştirme yarışmasında bir sporcu ile röportaj yapan kadın spiker, yarışmacının kaslarından etkilenirken kendini zor tuttu...

  • JET TV tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Spikerin Çok Acayip Konuşması 00:30

Spikerin Çok Acayip Konuşması

Haber öncesi tekerleme egzersizi yapan Tacikistanlı spiker, sosyal medyada günün fenomeni olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Televizyonunun Korona Virüs ile Röportaj Yapması 01:55

Irak Televizyonunun Korona Virüs ile Röportaj Yapması

Yılın televizyonculuk yılın haber olayı Irak'tan geldi. Irak televizyonundan bir spiker gerçek Korona virüsü yakalayıp gündeme ait merak edilen tüm soruları sormuş. Spiker tam bir şeytan çıkarıcı gibi Korona virüse çaktı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..