#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Şampiyon 3. Bölüm 2:12:07

Şampiyon 3. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması ihtimali gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun durumunu ve yaşam koşullarını yerinde de..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

İzdivaç Programlarının Kaldırılacak Olması Haberine Gençlerin Tepkisi 13:04

İzdivaç Programlarının Kaldırılacak Olması Haberine Gençlerin Tepkisi

zdivaç programlarının kaldırılacağı haberi sosyal medyada yayıldıktan sonra kimileri sevindi kimileri üzüldü. Ancak RTÜK daha sonra düzeltme yaparak yaptırımların ağırlaşacağını açıkladı. Ancak sosyal medyada evlendirme ..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇  Gerçekler 05:28

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇ Gerçekler

Ünlü youtuber ve aynı zamanda oyuncu olan cem korkmaz malesef aramızdan ayrıldı. Peki Cem Korkmaz nasıl ve neden öldü? Bir çok tiyatro ve sinema filminde rol alan, Cem yılmazın filmlerinden tanıdığımız muhittin kork..

  • PengoTV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Haber Sunan Spikere Şaka Yapmak 00:14

Haber Sunan Spikere Şaka Yapmak

Malatya'nın yerel kanalında sunucunun tam haber moduna girip haberi sunduğu anda beklenmedik bir şey olur. Ekibin spikere şaka yapması üzerine olayın kahramanı olan dayının sunucuya naif şakasını kondurması, tavşan selam..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Ne Var Fragman 02:47

Ne Var Fragman

Çok iyi anlaşan 3 yakın arkadaş, tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Günlerini rutin bir şekilde geçiren gençlerin hayatları, birgün falcıya gitmeye karar vermeleri ile bambaşka bir hal alır. Falcı, gençlerin falında bü..

Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı 00:47

Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı

Zaten baştan yatak odasında dövüş antramanı yapmak en büyük saçmalık. Üstüne 1,90 boyu ve dolap gibi cüssesiyle bir adam kendi gücünden bîhaber mi olur ki öyle kontrolsüzce tüm güç atıyor tekmeyi?..

  • PengoTV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elif Işık - Bencil 03:09

Elif Işık - Bencil

Bencil şarkı sözleri ile Ruhumu hapsettim kalbine Ben tutsağım tutsak Kendi hayallerimden Bihaber kaldım Yine de burada, Seninle birlikte olmanın Vereceği mutluluk Sensizken yapabileceklerimin Heyecanını karşılamı..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..