#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım 04:26

Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım

Kalbimde bir taş, gözümde yaş Yürür ayyaş sapar boynuma İnsan kendine yakalanır İnsan kendinden yaralanır Ah kendimden bir çıksam Koşsam koşsam ve atlasam Deniz alsa, balık sevse, evinde misafir etse Sussam sussam balı..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Rüya 3.Bölüm Fragmanı 01:00

Rüya 3.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 4.Bölüm Fragmanı 00:56

Rüya 4.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 5.Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 5.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 6.Bölüm Fragmanı 00:55

Rüya 6.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı 16:41

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı

Afrodit lakaplı Yeşilçam sanatçısı Banu Alkan yıllara meydan okurcasına kendinden söz ettirmeyi biliyor. Ünlü sinema sanatçısı Banu Alkan, bir döneme damga vuran isimler arasında. Geçmişte oynadığı filmler gişe rekorları..

  • BETA tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n 06:41

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n

Hayvaaağ1n şarkı sözleri ile Uyaaaaaan Uyansın içindeki hayvaaaağ1n İnsan dünyaya bir kambur Senden değil ise hemen vur İster tüket ister öldür Üreyen nasıl olsa çoktur Alıp götürsünler beni hiç sevmedim bu alem..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Atatürk'ün Gizleri ve Kehanetleri 52:22

Atatürk'ün Gizleri ve Kehanetleri

Atatürk'ün başarısı, askerî dehasının yanı sıra duru görüsel yeteneklere sahip olmasından mı kaynaklanıyor? Kritik zamanlarda kendinden emin şekilde verdiği bazı ilginç kararların tarihin akışını beklenmedik şekilde deği..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti! 13:48

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Bahar Candan, Deniz Serkanova'nın kendi saç modellerini taklit ettiğini iddia edince ikili arasında gerginlik çıktı. Kemal Doğulu, Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Eroğlu Açıkladı! Menajer Teklifi mi Geldi 07:14

Aleyna Eroğlu Açıkladı! Menajer Teklifi mi Geldi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 147. bölümünde Kemal Doğulu, Aleyna Eroğlu podyum yürüyüşünü yaparken Aleyna'ya attığı bakışlar Öykü Serter'in gözünden kaçmadı. Kemal Doğulu bunun üstüne..

  • ANKA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köşeyi Dönen Adam Kemal Sunal Türk Filmi 1:12:39

Köşeyi Dönen Adam Kemal Sunal Türk Filmi

ABD'deki amcasından kendisine büyük bir miras kaldığı haberi üzerine fakir odacı Adem (Kemal Sunal) birden mahallesinde ve çalıştığı yerde günün adamı olur.O zamana kadar kızı Şükran 'ı (Meral Orhonsay) vermeye razı olma..

  • PengoTV tarafından
  • 9.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm) 05:35

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm)

'Şehit olduğunda eşi henüz 3,5 aylık hamileydi.' Tabuta Sığmayanlar programının bu haftaki bölümünde Şehit Astsubay Erdem Ertan'ın aziz hatırasını yâd ediyoruz. Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan(27), Hakkari'nin Yüksekova il..

Hazal Kaya Bebeğinin İsminin Ne Olacağını Açıkladı 05:25

Hazal Kaya Bebeğinin İsminin Ne Olacağını Açıkladı

Hazal Kaya, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla bebeğinin ismini ve cinsiyetini açıkladı. Hamilelik haberlerini bir süre yalanlayan Hazal Kaya daha sonra müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ..

  • BETA tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..