#Haberin olsun müzik dinle

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması 01:59

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması

Cüneyt Arkın (Murat), foto muhabiri arkadaşı rolündeki Şevket Altuğ'la (Nuri) birlikte Hürriyet gazetesinde calışan cesur ve dürüst bir gazetecidir. İkilinin bir tecavüz vakasına dair özensizce hazırladıkları bir haberle..

 Efe Koçyiğit'in Tüm Diyalogları 07:46

Efe Koçyiğit'in Tüm Diyalogları

Çocuktan Al Haberin de Efe Koçyiğit'in Tüm Diyalogları..

  • ANKA tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolmuşta Şiir Okuyan Amca Adana 00:34

Dolmuşta Şiir Okuyan Amca Adana

Her an her haberin her farklı durumun yaşanabileceği güzide şehrimiz Adana'da yine sıradan bir gün. Dolmuşta ayağa kalkıp bir anda şiir okuyan amca...

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü... 01:56

Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü...

Ablası sokak ortasında vurularak öldürülen damat adayı Birkan Key acı haberin ardından, Bir kadın nasıl 6 el kurşunlanarak öldürülür bu nasıl bir cinayettir dedi. Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan K..

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter 01:47

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter

Askeri ve sivil alanda çok çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek insansız helikopter görücüye çıktı. Havada limitleri zorlayacak olan helikopterde akıllı sistemler kullanıldı. Yapay zeka sayesinde de insan hatalarındaki o..

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Su Jetiyle Canon SLR Makineyi ikiye Ayırdılar 03:10

Su Jetiyle Canon SLR Makineyi ikiye Ayırdılar

Genellikle akıllı telefonlara yapılan işkence testlerine şahit olsak da farklı ürünlere yapılan dayanıklılık videoları da epeyce ilgi çekiyor. Bu durumun farkında olan YouTube kanalları da kullanıcıların ilgisini çeken v..

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı 01:58

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı

Amiral gemisi modelini piyasaya sunduktan yalnızca birkaç ay sonra yeni bir modeli satışa çıkaran OnePlus, yeni telefonunun pazarlamasını ilginç bir videoyla gerçekleştiriyor. Daha önce su altında ve yer çekimsiz ortamd..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et! 02:12

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et!

Hilal yaşadıklarını bir kez daha kaleme alıyor; Leon'un sürpriz ziyareti karşısında gerçekleri söylüyor! Hilal'den kolay kolay vazgeçmeye razı olmayacak Leon, bir gece soluğu Hilal'in yanında alır. Hilal, Leon'u affedeme..

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi 02:01

Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Filistin'de Türkiye ve Erdoğan'a yönelik sevgi gösterilerinde çocukların fes giymelerini hazmedemedi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dün akşam ABD ve İsrail'e karşı elde ed..

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü 00:50

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü

Fransa'nın başkenti Paris'te 1 Mayıs eylemleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un güvenlik danışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanlığı Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Alexandre Benalla'nın polis kı..

Söz | 58.Bölüm 2:18:43

Söz | 58.Bölüm

Dragan’ın (Sarp Akkaya) verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır.n nYavuz bu tuza..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha 01:19

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha

Motorine bir indirim daha geliyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine 2,50 lira indirim yapıldı. Dünkü kapanışta Brent tipi ham petrolün varil fiyatı, yüzde 1,40 yükselişle 112,72 dolardan işlem gördü. Petrol..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..