#Haberin olsun müzik dinle

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap 02:36

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap

Nur cemaati hocalarından olan Hasa Akar Atatürk’ün annesine ağza alınmayacak iftiralar atıyordu. Şunların içine düştükleri çukura bakın: - Kimi Atatürk’ün yatak odasında eşiniyor. - Kimi Atatürk’ün annesine iftira atıyor..

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar! 10:13

Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar!

İbrahim Erkal’ın ölümü ünlüleri yasa boğdu! İbrahim Erkal'ın ailesi sosyal medya hesabından ünlü sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. Ünlü isimler sosyal medyada taziye mesajları yazdı. Evinin otoparkında..

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pencereden atladı, hırsızları durdurdu 01:10

Pencereden atladı, hırsızları durdurdu

15 YAŞINDA ÇOK CESUR BİR KIZ... EVİN BAHÇESİNDEKİ HIRSIZLARI GÖRÜNCE, BİR AN OLSUN DÜŞÜNMEDİ... PENCEREDEN ATLADI VE HRISIZLARI DURDURMAYI BAŞARDI. AĞABEYİNİN MOTOSİKLETİNİ ÇALINMAKTAN KURTARDI...

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak! 01:35

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak!

BABALAR, ÇOCUKLARININ FIRTINAYA KAPILDIKLARINDA SIĞINACAKLARI LİMAN OLMALI. SIĞINACAK LİMAN ARAMASINA SEBEP OLAN FIRTINA DEĞİL DERLER AMA MAALESEF SIRADA ÖYLE BİR BABA VAR Kİ İZLEYENLERE BÖYLESİ OLMAZ OLSUN DEDİRTECEK Cİ..

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı 01:45

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı

Tüm engelleme girişimlerine rağmen Doğu Akdeniz ve Ege'de sismik araştırma gemilerimiz görevlerinin başında. TSK ise o araştırmalarda gemilerimizi bir an olsun bile yalnız bırakmıyor...

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Palandöken'de gelinlikle kaydı! 01:26

Palandöken'de gelinlikle kaydı!

ARKADAŞLARI GELİNLİNLERİYLE DENİZ KENARINDA, KUMSALDA POZ VERMİŞTİ, O FARKLI OLSUN İSTEDİ. GELİNLİĞİNİ DE YANINA ALIP BALAYINA PALANDÖKEN'E GİTTİ. ORTAYA BAKIN NASIL FOTOĞRAFLAR ÇIKTI...

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indirimini bozdu 05:11

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indi

İstinaf Mahkemesi, Maltepe’de Fatma Şengül’ü silahla vurarak öldüren sanık hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ ile verilen 18 yıllık hapis cezasını bozarak, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karar sonra..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor 07:11

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Düzce’de doğuştan omurilik sendromu rahatsızlığı bulunan ve özel aparatlarla yürüyebilen 20 yaşındaki Muhammet Kaan Aktürk, şans eseri başladığı halter sporunda madalya hedefiyle Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor. Antrenm..

Genç kadın kurtarılamadı! 01:41

Genç kadın kurtarılamadı!

BU SON OLSUN DİYORUZ AMA DAHA CÜMLEMİZ BİTMEDEN BİR YENİSİ EKLENİYOR..KADINA YÖNELİK ŞİDDET HABERLERİNİN BİRİ DE ANKARA'DAN GELDİ. CANİ KOCA EŞİNİ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYIP, KATLETTİ...

Kıymalı Çorba Tarifi 01:22

Kıymalı Çorba Tarifi

Evdeki minik oğlumuza mümkün olduğunca besleyici çorbalar yapmaya çalışıyoruz, Eti köfte dışında tüketmiyor bu nedenle çorbalarda mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyoruz. Küçük yaşta çocuğu olanlar için de farklı bir alt..

Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..