#Hacı bektaş veli

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle 1:27:49

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, asıl kimliklerini gizleyen iki genç arasında yaşanan aşk konu edilir. Hacı Mansur Ağa ve ailesi, Çukurova’nın zenginlerindendir. Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı Hacı Mansur, oğlu Tayfur’u Zeynel ..

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017) 05:29

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017)

Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe oldu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. 3-0'lık galibiyetle gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bir ..

  • Ömer tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öğrenci Velisinin İngilizce İle İmtihanı ? 00:59

Öğrenci Velisinin İngilizce İle İmtihanı ?

İngilizce bilmenin gerekli olduğunu hepimiz hissediyoruz. Bazen bir iş başvurusu sırasında bazen de yeni biriyle tanışırken ya da ülkemize gelen turistler bir şey sorduğunda gerekli oluyor. Deniz Cengiz hanım bu konuda k..

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'da Kritik Atamalar ! 06:42

TSK'da Kritik Atamalar !

KATO şehidi Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın görev yaptığı Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Veli Tarakçı atandı...

Ateşböceği - Mahallede Tansiyon Yükseldi 02:25

Ateşböceği - Mahallede Tansiyon Yükseldi

Ateşböceği 10. Bölüm Özet: Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe bir süre ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verir ama Veli çoktan kartlarını oyuna süremeye başlamıştır. Fakat olaylar..

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı  Üretiyor 01:01

Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı Üretiyor

Osmaniye'de 25 yıldır toptan ve perakende çiçekçilik yapan Veli Şehitoğlu, İzmir, Yalova ve Antalya'dan çiçek getirmek yerine kendine ait 2 dönüm araziye Osmaniye'de ilk kez kasımpatı ekerek hasada başladı...

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

Sezen Aksu  Yeni ve Yeni Kalanlar 03:45

Sezen Aksu Yeni ve Yeni Kalanlar

Gelenlere gidenlere Gönülden sevenlere Ümidi yeşertenlere Bir şiirden süzerek Ekmeği bölüşerek Hayatı yüceltenlere Kavganın barışmanın Zamanla yarışmanın Değerini bilenlere Doğanın düşüncenin Hayatın hakikatin Önünde di..

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle 1:28:00

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yıllar önce ayrılan iki kardeşin yollarının kesişmesi konu edilir. Yanık, Veli ve Tosun, Urfa’da sokak çalgıcılığı yaparlar. Yanık, İstanbul’dan bir iş için gelen Seher Yıldızı adında bir kadınla tanışı..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Hadise'nin, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Küçük Bir Yol isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Devrim Karaoğlu - Mete ÖzgencilnMüzik: Devrim KaraoğlunProdüktör ve Düzenleme: Devrim KaraoğlunMix..

  • GÜL tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur 03:29

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur

Kapundaki Nar Midur Yapım: Rd Müzik Söz: Anonim Müzik: Ali Baran * Aranje: Evren Arkman Davul: Arıkan Sırakaya Akustik&Klasik Gitar: Erim Arkman Bass Gitar: Çağrı Doğan Yaylılar: İstanbul Strings Kemençe: Ekin Uzunlar D..

Hadise - Hay Hay 03:38

Hadise - Hay Hay

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix & Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC Yönetmen: Şenol Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Yapımcı: Erdi Sevinç Color: Ercan Küçük Edit: Şenol Korkmaz Styling: İnan Kı..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastgele 02:19

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastge

Söz - Müzik : Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix & Mastering : Koray Püskül Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Veli Kuzlu Edit : Başak Yangır Color : ThePostBrothers Klip Yapım : Sun Film Production Kame..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı Genç 08:52

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı

Sosyal Medya'da insanlara yardım etmek ve popüler olmak için makyaj videosu çeken Arda Bektaş babasının bu videoları bir şekilde öğrenmesi sonucu böyle video çekmiş. Bir şeyleri yapabileceğine inanan Arda beni yaptığım ş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirvedekiler 63.Bölüm 31:39

Zirvedekiler 63.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Aşkım İrem Aktulga Manyetik Kirpik Ve Burun Estetiği 19:15

Aşkım İrem Aktulga Manyetik Kirpik Ve Burun Estetiği

Merhabaaa, popüler manyetik kirpikleri, ameliyatsız burun isteği aparatlarını, ilginç maskeleri denedik. Bu ürün incele videosunda kanalıma Arda Bektaş konuk oldu...

Bergen - Acıların Kadını - Plak Kayıt 03:29

Bergen - Acıların Kadını - Plak Kayıt

Söz : Levent Bektaş Müzik : Uğur Bayar Albüm : Acıların Kadını - Yaşar Kekeva Plak - 1986..

Bergen - Olmaz Olsun - Plak kayıt 03:23

Bergen - Olmaz Olsun - Plak kayıt

Söz : Levent Bektaş Müzik : Uğur Bayar Albüm : Acıların Kadını - Yaşar Kekeva Plak - 1986..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Bekar Bekir Fragmanı 04:02

Bekar Bekir Fragmanı

BEKAR BEKİR 1 EYLÜL'DE SİNEMALARDA! Oyuncular: BEKTAŞ ERDOĞAN, İREM DERİCİ, BURÇİN BİLDİK, BENGİ ÖZTÜRK, MEVLÜT ACAROĞLU, MERVE SARITAŞ, AYFER ÇAKIR, PINAR ÜNSAL, BİLLUR YILMAZ, BUSE POPARA, SABRİYE KARA Bekir, 32 yaşın..

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz 05:45

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki tüm evler kırmızı-beyaz renk ve her evde Atatürk portresi yer alıyor. Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozarken mahalle ha..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..