#Hadi anlat bakalım

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Kadir Çöpdemir Canlı Yayında Dayak Yedi!! 02:17

Kadir Çöpdemir Canlı Yayında Dayak Yedi!!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Bakalım programın jüri üyelerinden Kadir Çöpdemir'in başına gelmeyen kalmadı.O neşeli anların detayları videomuzda,iyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Balkan Trakya yöresi - Bahçalarda Börülce 03:18

Balkan Trakya yöresi - Bahçalarda Börülce

Bahçalarda börülce Oynar gelin görümce Oynasınlar bakalım Bir araya gelince Hişt mori yele lelli yari yina yini nam Çık mori yele lelli yari yina nam Bahçalarda eğrelti Oynarlar iki elti İkisi de bir boyda Bilinmiyor k..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Güliz Ayla - Sevgilim 04:00

Güliz Ayla - Sevgilim

Yolumuz uzun Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle Sevgilim sen ne dersen k..

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser 00:23

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser

Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan Göğsümde bir madalyon gibi taşıdım İmdat dediğinde yanında ben vardım Kafasız seni..

Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle 51:33

Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na girmesi, İngiltere'nin Yeni Zelanda ve Avustralya'dan topladığı askerler, Çanakkale Sa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale Geçilemedi 2.Bölüm izle 51:11

Çanakkale Geçilemedi 2.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 2. bölümünde; İtilaf devletlerinin yaptığı kara taarruzları, Conk Bayırı'ndaki çıkarmalar ve AE2 denizaltısının batırılması konu edilmekted..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Merve Sevin Öyle Bir Giyindi ki Jüri ŞOKE Oldu! 09:57

Merve Sevin Öyle Bir Giyindi ki Jüri ŞOKE Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Merve Sevin yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenildi. Merve jüri karşısına geçtiğinde ise Kemal Doğulu, Merve'nin yanına gitti ve ikili ye..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 84. Bölüm Özeti 30:53

Survivor 2018 84. Bölüm Özeti

Survivor 2018 84'üncü bölümde takımlar ödül oyunu ve anlat bakalımda karşı karşıya geldiler.....

  • BETA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Kelimeyi Şarkıyla Anlatmak İstedi Ama Olmadı 90. Bölüm Survivor 2018 01:06

Hakan Kelimeyi Şarkıyla Anlatmak İstedi Ama Olmadı 90. Bölüm Survivor

Hakan Hatipoğlu Anlat Baklım oyununda eş olduğu Anıl Berk Baki'ye kelimeyi şarkıyla anlatmak istedi ancak başarılı olamadı...

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Metin Göç - Yastık İzi 03:38

Metin Göç - Yastık İzi

Yastık İzi şarkı sözleri ile Arada geliyorum sizin oralara Özlediğimi söylüyorum soranlara Geçit yok yüz vermiyor sınırların Külü duruyor kalbimde yaktıklarının Bugün senin tarafında uyudum, uyandım Durup durup sevdim..

Sefer Alevli - Sonbahar 03:40

Sefer Alevli - Sonbahar

Sonbahar şarkı sözleri ile Sokul usulca anlat derdini Yarım kalmış hikayeyi Dinsin gözyaşın felaketi Sönsün yüreğin ateşi Aman aman aman inadı bırak Gelir geçer bu ızdırap Bu kalp yaşar yine sonbahar Dön bak ..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş 05:05

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş

çok üzgünsün arkadaş bir derdinmi var Derdinden anlamayan sevgilin mi var Bir zamanlar bende senin gibiydim Sevdiğim için deli gibiydim Her gece gündüz içen biriydim Bak gör aşk beni ne hale koydu Simsiyah saçım b..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Şanışer En iyi 15 Nakarat 07:52

Şanışer En iyi 15 Nakarat

Nakaratlar aşağıda verdiğim liste şeklinde sırayla geçilmektedir. Devamı için abone olup videoyu beğenebilirsiniz teşekkürler. 01. Şanışer - Gece 02. Yagop feat. Şanışer - Düne Vurgun 03. Şanışer & Alef High - Anlat Ban..

  • umay penbe tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce