#Hadi anlat bakalım

Tarihi uçuşta, bize eşlik eden milyonlara teşekkür ederiz! Bayrağımız daima göklerde dalgalanacak! 00:59

Tarihi uçuşta, bize eşlik eden milyonlara teşekkür ederiz! Bayrağımız

Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.” ”Çocuklarımızın karınlarını ve zihinlerini doyurduğumuz kadar ruhları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Alın size evde deneyebileceğiniz çocuklarınızla güzel vakit geçireceğiniz harika bir aktivite... 04:52

Alın size evde deneyebileceğiniz çocuklarınızla güzel vakit geçireceği

Alın size evde deneyebileceğiniz çocuklarınızla güzel vakit geçireceğiniz harika bir aktivite... Ben denedim beceremedim ???????????? İlginç olan bu hareketi sonuna kadar sadece kadınların çok büyük bölümü yapabiliyorm..

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon) 03:58

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon)

Bin ah edip hayatın karşısında Öylece kalakaldım Seyredip durdum eskide ne varsa Yalnızca bende saklı Ooo o o ooo o o ooo ooo ooo Bakalım ne kadar da doğruymuş Dünden sonra yarın olur mu? Yalnız başına yalnız başı..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

1 Milyon TL Değerinde Maserati Karşılığında Evcil Hayvanınızdan Vazgeçer misiniz? 04:38

1 Milyon TL Değerinde Maserati Karşılığında Evcil Hayvanınızdan Vazgeç

Evcil hayvanınızdan ne için vazgeçerdiniz? 30 bin TL nakit? 1 milyon TL değerinde bir Maserati? Bakalım insanlar evcil hayvanlarından ne kadar için vazgeçmişler.....

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
PUBG VS CSGO OYUNCULARI [VALORANT] 36:59

PUBG VS CSGO OYUNCULARI [VALORANT]

Pubg'nin önde gelen oyuncu isimlerinden Mithrain ve ekibi Valorant'ta CSGO oyuncuları ile savaşıyor. Bakalım oyun sonunda hangi oyunun temsilcisi kazacanak...

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Aksiyon filmi gibi hırsızlık! 02:38

Aksiyon filmi gibi hırsızlık!

İSTANBUL, GAZİOSMANPAŞA'DA HIRSIZLAR BİR TEKSTİL ATÖLYESİNİ SOYDU... ATÖLYE SAHİBİ HIRSIZLARI TAM KAÇARKEN YAKALADI. O ANDAN SONRASI İSE AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI, BAKALIM NELER OLMUŞ.....

Panik bitti, sessizlik başladı 02:02

Panik bitti, sessizlik başladı

KISITLAMANIN HEMEN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA İSTANBUL VE ANKARA SOKAKLARINDA NELER YAŞANDI ONA BAKALIM ŞİMDİ. VATANDAŞ EVİNE DÖNME TELAŞINDAYKEN, POLİS DE DENETİM İÇİN SOKAKTAYDI. İZNİ OLMAYAN HERKESE BAHANESİNE BAKMADAN C..

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi 02:21

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi

İSTANBUL 4 HIRSIZ, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ ÖYLE BİR YÖNTEMLE ÇALDI Kİ, KAMERA KAYITLARINI GÖREN ŞAŞTI KALDI... HAYDİ BİZ DE BAKALIM....

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Tantana çetesine operasyon 02:02

Tantana çetesine operasyon

İSTANBUL'DA SOKAKTA BİR KAVGA, GÜRÜLTÜ, TANTANA ÇIKTIĞINI GÖRÜRSENİZ, ÖNCE BİR CÜZDANINIZI YOKLAYIN... BAKIN BAKALIM YERİNDE Mİ... ÇÜNKÜ BU YANKESİCİLERİN YÖNTEMİ.... BU YÖNTEMLE 500 BİN LİRALIK VURGUN YAPAN TANTANACILAR..

Kar sevinci yarım kaldı! 01:21

Kar sevinci yarım kaldı!

KİMİNİN AYAKLARINI DONDURAN KAR, KİMİ İÇİN İÇİNSE EĞLENCE DEMEK... TATİL İÇİN GİTTİĞİ AFYON'DA, KAR GÖRÜNCE ŞORTLA DIŞARI ÇIKIP KAR BANYOSU YAPMAK İSTEDİ... AMA İŞİ ŞOVA DÖKÜNCE SEVİNCİ KISA SÜRDÜ. SHOW HABER WHATSAPP İH..

Restoran ve kafeler açılacak mı? 02:07

Restoran ve kafeler açılacak mı?

AŞILANANLARIN SAYISI 3.5 MİLYONU AŞTI AMA MUTASYON ALARMI KISITLAMALARIN KALKMASINI ZORLAŞTIRDI. BUNDAN BÖYLE VAKA SAYILARINA BAKILARAK İLLERDE FARKLI KARARLAR GÜNDEME GELECEK. BAKAN KOCA'NIN İŞARET ETTİĞİ BU YERİNDE K..

Yurdum İnsanının Tekerleme ile İmtihanı 01:37

Yurdum İnsanının Tekerleme ile İmtihanı

Sokak röportajında vatandaşlara bir tekerleme söylenmiş ve tekrarlamaları istenmiş. Bakalım O Pikap, Bu Pikap, Şu Pikap tekerlemesini kimler söyleyebilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs İstanbul'u sardı! 02:41

Koronavirüs İstanbul'u sardı!

TÜRKİYE'NİN YENİ KORONAVİRÜS HARİTASI BÖYLE... İSTANBUL İSE BU HAFTA DAHA DA KIRMIZI... ŞEHİRDEKİ VAKA SAYISI 2 AYDA 12 KAT ARTTI, 100 BİNDE 804'Ü GÖRDÜ...DURUM ENDİŞE VERİCİ AMA İSTANBULLULAR ENDİŞELİ Mİ? SHOW HABER YEN..

Tavuğun fiyatı kanatlandı! 02:23

Tavuğun fiyatı kanatlandı!

KASAPLARIN TAVUK REYONUNA ETİKET YETİŞMİYOR. BONFİLE, BUT, KANAT HEPSİNİN NEREDEYSE HER HAFTA FİYATI ARTIYOR. TABİİ BU ARTIŞTAN DÖNER DE NASİBİNİ ALDI. FİYATLARDAKİ SON DURUMA BAKALIM......

En uzun kelime sınavı... 02:10

En uzun kelime sınavı...

TÜRKÇE EN UZUN KELİMENİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ? TAM 75 HARFLE YAZILIYOR... DOĞRU OKUMAK HEM BECERİ, HEM DE NEFES İSTİYOR... BAKALIM O KELİMEYİ KİMLER DOĞRU SÖYLEYEBİLİYOR?..

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1 25:21

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1 Herkese merhaba arkadaşlar, bu videoda Age Of Civizilations 2 de Ermenistan olarak oynadık. Gürcistan ve Azerbaycanı fethettik. Orta Doğu da karışıklıklar başl..

  • Emrullah tarafından
  • 261 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TikTok Kullanmak Orucu Bozar Mı 01:07

TikTok Kullanmak Orucu Bozar Mı

Sokak röportajında vatandaşlara tiktok kullanmak orucu bozar mı sorusu sorulmuş. Bakalım nasıl cevaplar verilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 30:33

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 Herkese merhaba arkadaşlar, bu videoda Age Of Civizilations 2 de Ermenistan olarak oynadık. Orta Doğuda büyük bir savaş başladı. Türkiye'de bu savaşa katıldı. Bakalım ..

  • Emrullah tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dönerin fiyatı durmuyor! 01:41

Dönerin fiyatı durmuyor!

KIRMIZI ETE GELEN ZAMLAR DÖNERİ DE VURDU... ÖYLE Kİ, FİYAT TARİFESİ NEREDEYSE HER HAFTA DEĞİŞİYOR... GELİN, 'DÖNER BORSASI'NA BAKALIM BİR ŞİMDİ... ALANLAR, SATANLAR NE DÜŞÜNÜYOR.....

Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University

James ve Mike ayrılmaz bir ikilidir. İlk tanıştıkları zamandan itibaren birbirinin tamamen zıd yönlenrini ortaya koyarlar. Sevimli Canavarlar Üniversitesi üniversitesine giderek aralarındaki problemleri bakalım çözebilec..

  • Film İzle tarafından
  • 34.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..