#Hafife almak

İşte Benim Stilim 103.Bölüm Fragmanı 01:57

İşte Benim Stilim 103.Bölüm Fragmanı

27 mart pazartesi yayınlanacak işte benim stilim 103.bölüm tanıtımı. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Sen Olsan Ne Yapardın  Sokak Köpeğini Zehirlemek İsteyen Adam 04:12

Sen Olsan Ne Yapardın Sokak Köpeğini Zehirlemek İsteyen Adam

Eczanedesiniz ve bir adam gelip köpeğini öldürmek için ilaç satın almak istiyor.Tepkiniz ne olurdu?..

Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz! 05:05

Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz!

Kısmetse Olur 27 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Adnan, Didem'e hediyeler alarak geçmişte ona söylediği sözler için özür diledi ve gönlünü almak için özel bir sürpriz hazırladı. Yapılan bu sürpriz karşısında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı 01:56

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 28 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Yağmur ve Şehmus birlik olup Emine Hanım'ın onayını almak için plan yapıyorlar. Peki Şehmus'un annesinden bu ilişkiye onay çıkacak mı?..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

Eyfel Kulesine Türk Bayrağı Asan Çılgın Türk 03:17

Eyfel Kulesine Türk Bayrağı Asan Çılgın Türk

Fransızlar'dan intikam almak istediğini söyleyen Türk, Eyfel Kulesi'ne ceketinin içine gizleyerek çıkardığı Türk bayrağını astı. Aynı zamanda Hayrettine meydan okumuş oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Kısa Film Animasyon 03:20

Selfie Kısa Film Animasyon

Teknolojiye olan ve gittikçe artan bağımlılığımızı, daha fazla beğeni almak için uğraşlarımızı çok güzel özetleyen, eğlenceli bir animasyon: Selfie...

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8’in satışları 21 Nisan’da başlayacak. Galaxy7 modelinin bataryasının aşırı ısınmaya neden olma..

Akçak Düşman Al Sana Bomba ! 00:06

Akçak Düşman Al Sana Bomba !

Askerlikte bomba eğitimi vermek ve almak çok zor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim 110.Bölüm Fragmanı 01:07

İşte Benim Stilim 110.Bölüm Fragmanı

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk 01:52

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk

Sakarya'da yaşanan olayda, çitlerin arkasına giden topunu almak için tırmanan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 köpek saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin saldırına uğrayan çocuk çaresizce köpek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor 03:57

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor GTA San Andreas oynarken muhtemelen ROCKETMAN hilesiyle JetPack almış ve bu JetPack gerçek olsaydı nasıl olurdu diye düşünmüşsünüzdür. Şimdi ise ..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Simay Tokatlı Dayanamadı ve Tuğçe Ekime El Attı! 10:46

Simay Tokatlı Dayanamadı ve Tuğçe Ekime El Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'la konsept yapınca Bahar, Tuğçe'nin kombinini kötü bulduğu için konseptinde yer almak istemedi. Simay Tokatlı ise ..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakkabıcıda Tangalı Satış Elemanı Şakası 02:48

Ayakkabıcıda Tangalı Satış Elemanı Şakası

Ayakkabı almak için ayakkabıcıya gelen erkekleri etkileyici bir şaka bekliyor. Ayakkabı satışı için yardıma gelen satış elemanı arkasını döndüğünde olanlar oluyor...

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti! 04:25

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Gamze'nin soğuk tavırları nedeniyle ilişkilerine isim koyamayan Enes ondan net bir cevap almak isterken beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Gamze, Enes'..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce