#Haftanın en Çok dinlenen türkçe Şarkıları top 40 13 mayıs 2018 müzik dinle

Supernatural 13. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:31

Supernatural 13. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Supernatural 13. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Şubat Perşembe Günü Cw'de Supernatural 13x13 Promo/Preview Devil's Bargain Supernatural Season 13 Episode 13 Promo Supernatural 13x13..

Türkçe'yi Katleden Teyze 00:51

Türkçe'yi Katleden Teyze

Minibüste telefonunda bir arkadaşı ile konuşan teyze Türkçe'yi öyle bir kullanmış ki İspanyolca mı İtalyanca mı konuşuyor belli değil...

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:59

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle

“Emma, güzel, zeki ve varlıklı bir kızdı. Rahat bir evi, iyimser bir yaradılışı vardı,” cümleleri ile başlayan Jane Austen’in kaleme aldığı aynı isimli romanın fantastik bir yorumla sinema uyarlaması. Başrolde Gwyneth Pa..

  • PengoTV tarafından
  • 15.786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle 1:57:30

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle

Özel Kuvvetler – Iris The Movie Filmini İzle (Türkçe Dublaj) NSS adlı örgün Kore devleti tarafından kabul edilmeyen bir oluşumdur. NSS genel olarak nükleer saldırılarda bulunmak isteyen ülkelere karşı kurulan bir yapılan..

  • PengoTV tarafından
  • 6.473 görüntüleme
  • 7 yıl önce
You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak ka..

Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:35:24

Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Asma Nadia Selamünaleyküm Pekin adlı romanından... Düğününe az kalan Esma, nişanlısının onu aldattığını öğrenir. Bunun üzerine Pekin'den arkadaşı sayesinde iş teklifi alan Esma, Pekin'e gider. Gezi rehberi ol..

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:10

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Askeri muhabir Billy şehre döndükten sonra normal hayata karışmak konusunda sıkıntılar çekmektedir. Günlerden bir gün çektiği fotoğraflarda bir tuhaflık fark eder. Billy’nin fotoğraflarında yer alan insanlar bi..

TDK'nın Peşine Düştüğü Türkçe Katili Kadın 00:51

TDK'nın Peşine Düştüğü Türkçe Katili Kadın

Minibüste telefonunda bir arkadaşı ile konuşan kadın Türkçe'yi öyle bir kullanmış ki İspanyolca mı İtalyanca mı konuşuyor belli değil efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lucifer 3. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:35

Lucifer 3. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lucifer 3. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Şubat Pazartesi Fox'da Lucifer 3x15 Promo/Preview High School Poppycock Lucifer Season 3 Episode 15 Promo Lucifer 3x15 Promo High School ..

Deadpool 2 - Cable İle Tanışın Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:10

Deadpool 2 - Cable İle Tanışın Türkçe Altyazılı Fragmanı

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Legends of Tomorrow 3. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:31

Legends of Tomorrow 3. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Legends of Tomorrow 3. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Şubat Pazartesi Günü Cw'de DC's Legends of Tomorrow 3x11 Promo/Preview Here I Go Again DC's Legends of Tomorrow Season 3 Episo..

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:57

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Emekli deniz komutanı Albay Dale Murphy (Henry Rollins) tarafından yapılan reality şovun katılımcıları Batı Wirginia’nın uzak bir köşesinde yaşam savaşı vermektedir. Ama yaratılıştan yamyam olan ailenin onları a..

Riverdale 2. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:46

Riverdale 2. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Şubat Çarşamba Günü CW'de Riverdale 2x13 Promo/Preview The Tell-Tale Heart Riverdale Season 2 Episode 13 Promo Riverdale 2x13 Promo The ..

Black Lightning 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Şubat Salı Günü Cw'de Black Lightning 1x05 Promo/Preview Aches and Pains Black Lightning Season 1 Episode 5 Promo Black Lightning 1..

Riverdale 2. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

Riverdale 2. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Mart Çarşamba Günü Cw'de Riverdale 2x14 Promo/Preview The Hills Have Eyes Riverdale Season 2 Episode 14 Promo Riverdale 2x14 Promo The H..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:20

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığı..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:23:50

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chucky geri döndü! Kötülüğü dillere destan katil bebek şeytani gülümsemesiyle yeniden aramızda! Kötü kalpli bebek bu sefer genç Andy Barclay’nin (Alex Vincent) ruhunu ele geçirmeye çalışır. Yıl : 1990 Tür : Kor..

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:34

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların insana en iyi Chucky filmi! Tüm zamanların insana en dehşet veren katili bir insan bedenine sahip olmak için geri dönüyor... gözünü eskisinden daha fazla kan bürümüş olarak. Katil bebeğin yok edil..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Chucky 1 -  Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:27:30

Chucky 1 - Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu b..

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:39

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

e Chucky adındaki oyuncak bebeğin içine girer. Kız arkadaşı Tiffany, Chucky'yi kilitli tutulduğu delil odasından kaçırır ve bir vudu büyüsüyle canlanmasını sağlar. Fakat işlerin yolunda gitmediği bir rüya görür ve Chucky..

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

Konuşmasına Fransızca Başlayıp Türkçe Bitiren Kadın 01:36

Konuşmasına Fransızca Başlayıp Türkçe Bitiren Kadın

Konuşmasına Fransızca başlayıp Türkçe bitiren Kars Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Başkanı Zümran Ömür, sosyal medyada fenomen haline geldi..

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Legends of Tomorrow 3. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:31

Legends of Tomorrow 3. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Legends of Tomorrow 3. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Şubat Pazartesi CW'de DC's Legends of Tomorrow 3x12 Promo/Preview The Curse of the Earth Totem DC's Legends of Tomorrow Season..

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..

Lucifer 3. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Lucifer 3. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lucifer 3. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Mart Pazartesi Günü Fox'da Lucifer 3x16 Promo/Preview Infernal Guinea Pig Lucifer Season 3 Episode 16 Promo Lucifer 3x16 Promo Infernal Gu..

Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:56

Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nica, 4 yıldır suçlular için olan bir tımarhanede hapsedilmiştir. O, yanlış bir şekilde ailesini Chuck'ın değil de kendisinin öldürdüğüne inanmıştır. Nica'nın psikiyatristi, hasta grup oturumlarını kolaylaştırma..