#Haftanın en Çok dinlenen türkçe Şarkıları top 40 31 mart 2018 müzik dinle

You Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

You Türkçe Altyazılı Fragmanı

etflix Orijinal Dizisi YOU, takıntılı ancak zeki bir New Yorklu olan Joe Goldberg'ün (Penn Badgley) gözlerinizi kırpmadan izleyeceğiniz sürükleyici öyküsünü anlatıyor. Joe, Beck'in (Elizabeth Lail) kalbini kazanmak için ..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 01:00

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 30 Mart 2018 'de Başlıyor...

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tüm zamanların en büyük yolsuzluk mekanizmasının işleyişini açığa çıkarmaya çalışan küçük ancak kararlı bir grup araştırmacıya katılmaya ve araştırmalarının kendileri dâhil ilgili tüm tarafları nasıl etkileyeceğini öğren..

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle 01:15

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle

Himalayalarda yaşayan Bodi bir Tibet çoban köpeğidir. Yaşadığı köyün koruyuculuğunu yapan babasının yerini almaya hazırlanmaktadır. Fakat Bodi babasının yerini almak için uygun olmadığını daha çok erken olduğunu düşünmek..

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:57:48

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle

Tomb Raider oyun serisini bilmeyen yoktur macera ve aksiyonun hiç eksik olmadığı bir oyunun sinemaya aktarılmış hali. 20 yaşında olan Lara Croft yıllar önce babasını kaybetmiştir. Hiçbir haber bırakmadan ortadan kaybolan..

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle 1:35:10

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle

Simone adında lezbiyen olan bir kadın ailesine durumu yıllardır anlatmamış ve saklamıştır. Artık zamanı geldiğini düşünür ve konuyu açmaya karar verir. Nasıl konuya girmesi gerektiğini düşünürken bu arada aşçılık yapan S..

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle 1:48:36

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle

Yönetmen:Ritesh Batra ve Senaryo:Julian Barnes, Nick Payne yer aldığı Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending filmi Dram, Gizem türünde 01 Mart 2017 (ABD) 'de yayınlanmış İngiltere yapımı bir filmdir. Yıllar önce bir ev..

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:41

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle

Malcolm Sayer (Robin Williams), iş başvurusu için bir hastaneye gelir ve burada personel yetersizli]inden işe kabul edilir. Hastanede birçok hasta vardır. Ancak sıradan hastalar değil, bu insanlar yatağa bağlı olmasalar ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:12

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı

23 Mart 2018'de grafik açığa çıkacak. Jose Padilla (Narcos, Elite Squad Bölüm I ve II, RoboCop), Filhos do Carnaval, Eu Tu Eles ve Casa de Areia ve Silton Milo'dan. Mekanizma, tüm zamanların en büyük yolsuzluk skandalı..

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı 01:42

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı

İki sıkı dost olan Alexa ve Katie, lisedeki ilk yıllarını iple çekmektedir. Ancak Alexa, bir yandan da sır gibi sakladığı hastalığına karşı Katie'nin desteğiyle mücadele etmektedir. Yeni orijinal dizi Alexa & Katie, 23 M..

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:03

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2 02:05

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2

Çok içen, çabuk sinirlenen ve sorunlu bir kadın olan Jessica Jones, New York City'de geçimini Özel Dedektiflik yaparak sağlamaya çalışır. Çok güçlü olmasına rağmen, yakasını bırakmayan karanlık geçmişi onun gerçek bir ka..

Agents of SHIELD 5. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Agents of SHIELD 5. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Mart Cuma Günü ABC'de Marvel's Agents of SHIELD 5x11 Promo/Preview All The Comforts Of Home Marvel's Agents of SHIELD Season 5 Epi..

Supernatural 13. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:31

Supernatural 13. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Supernatural 13. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Mart Perşembe Günü Cw'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

The Big Bang Theory 11. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Big Bang Theory 11. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Mart Perşembe Günü CBS'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fi..

Homeland 7. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Homeland 7. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Homeland 7. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Mart Pazar Günü Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

Supernatural 13. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:31

Supernatural 13. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Supernatural 13. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Mart Perşembe Günü Cw'de Supernatural 13x15 Promo/Preview A Most Holy Man Supernatural Season 13 Episode 15 Promo Supernatural 13x15 ..

The Flash 4. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:39

The Flash 4. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Mart Salı Günü CW'de The Flash 4x16 Promo/Preview Run Iris, Run The Flash Season 4 Episode 16 Promo The Flash 4x16 Promo Run Iris, Run ..

Black Lightning 1. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Mart Salı Günü Cw'de Black Lightning 1x08 Promo/Preview Revelations Black Lightning Season 1 Episode 8 Promo Black Lightning 1x08 P..

Riverdale 2. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

Riverdale 2. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Mart Perşembe Günü Cw'de Riverdale 2x15 Promo/Preview There Will Be Blood Riverdale Season 2 Episode 15 Promo Riverdale 2x15 Promo Ther..

Homeland 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Homeland 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Homeland 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Mart Pazar Günü Showtime'de Homeland 7x06 Promo/Preview Species Jump Homeland Season 7 Episode 6 Promo Homeland 7x06 Promo Species Jump ..