#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Mutlu Yıllar Sana - Yaş Günü Şarkısı 01:23

Mutlu Yıllar Sana - Yaş Günü Şarkısı

Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana, mutlu yıllar, mutlu yıllar, mutlu yıllar sanaaa! Bugün doğan çocukların doğum gününde çalabileceğiniz çok güzel bir şarkı. Tüm çocuklarımızın yaş günü kutlu olsun! Hepiniz iyi ki doğ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toprak - El Ele Olsak Dinle 05:24

Toprak - El Ele Olsak Dinle

Toprak - El Ele Olsak Dinle. Söz-Müzik Yıldız Tilbe çok güzel bir düzenleme ve güzel bir yorum.....

  • Candy tarafından
  • 1.576 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz Orkun Işıtmak'a Ağda Yaptı 11:11

Murat Boz Orkun Işıtmak'a Ağda Yaptı

Janti , Gün Ağardı , Adını Bilen Yazsın gibi şarkıları , O Ses Türkiye'de jüriliği ve Dönerse Senindir filmi ile tanınan Murat Boz ile çok eğlenceli , komik bir challenge yapan Orkun Işıtmak'ı izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 2.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener Ve Seren Serengil Arasında Telifmetre Kavgası 06:19

Hande Yener Ve Seren Serengil Arasında Telifmetre Kavgası

Telifmetre araştırmasında radyolarda şarkıları en çok çalınan isim olarak Hande Yener'in çıkmasına sunduğu magazin programında şüpheyle yaklaşan Seren Serengil'e Hande Yener'den skandal bir paylaşımla cevap geldi...

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajdar'ın Popstar'a İlk Katıldığı Gün (2003) 00:59

Ajdar'ın Popstar'a İlk Katıldığı Gün (2003)

Ajdar 2003 yılında Popstar yarışmasının elemelerine katılır.Jüri üyeleri şaşkınlıklarını gizleyemez ve Ajdar’a “Sen Şarkı Söyleme Bu İş Sana Göre Değil” derler. Buna çok içerlemiş olsa ki, Ajdar ilerleyen zamanlarda kend..

  • JET TV tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bob Tren - Çocuklar İçin Hayvan Sesleri Şarkılar - Çocuklar İçin Tv Şovları 1:36:33

Bob Tren - Çocuklar İçin Hayvan Sesleri Şarkılar - Çocuklar İçin Tv Şo

Çocuklar TV tarafından Hayvan Sesleri. Hayvan sesi çocuklar bu süper sevimli hayvanlar tarafından yapılan çeşitli ses gösterir bir kreş kafiye! Çocuk Tv anaokulu yaşlı çocuklar için kreş teker teker. Bu çocuk şarkıları a..

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Şarkı - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 47:43

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Ş

Çocuklar TV tarafından Çılgın Yumurta ile Renkler ve tüm Çiftlik Hayvanları öğrenin - kreş anaokulu yaşlı çocuklar için kanal teker teker. Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğre..

Ferdi Tayfur Çeşme 04:53

Ferdi Tayfur Çeşme

Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam b..

4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel) 01:22

4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel)

Bir zamanların önemli müzik grubu 4 Yüz, en önemli şarkıları “kız kıza gezelim bu gece, çıtırlara bakalım laf atalım” şarkısını coronavirüs’e çok uyumlu olduğu için yeniden seslendirmiş. Güzel iş çıkmış, izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 267 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Hülya Koçyiğit'den İyi Haber 02:45

Hülya Koçyiğit'den İyi Haber

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, kanseri yendikten sonra Bodrum’da sahne alan Cenk Eren’i dinlemeye geldi. Koçyiğit, dualarla hayata geri döndüğünü ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Bodrum'de sah..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı 04:39

Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı

Yaz konserleri ile hayranlarıyla buluşmayı sürdüren ünlü sanatçı Sibel Can, tarihi antik tiyatroda hayranları ile buluştu. Antik tiyatroyu dolduran 3 bin kişi konseri izlemekten çok cep telefonları ile o anları kaydetti...

  • ANKA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle 59:12

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Uykusunda beste yapan bir adamın hikâyesi anlatılır. Ev arkadaşı olan Hüseyin ve Salim çöpçülük yaparak geçinirler. Hüseyin hayatından memnundur ancak Salim daha çok para kazanmak ister. Bir gece Salim, Hüseyin’..