#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 40 6 ocak 2018 müzik dinle

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 Tur Performası 02:13

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 Tur Performası

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 tur performası 19 ocak 2017 19 Oca 2017 tarihinde yayınlandı O Ses Türkiye Rap O Ses Türkiye Armador O Ses Türkiye Şafak O Ses Türkiye 19 ocak 2017 O Ses Türkiye Son bölüm izle..

 Hande Soral ve Nişanlısı Nikahtan Önce Balayına Çıktı 00:59

Hande Soral ve Nişanlısı Nikahtan Önce Balayına Çıktı

Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci tatile çıktı. Oyuncu Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci, Ağustos 2015'te aşk yaşamaya başlamış. Ocak 2017'de nişanlanmışlardı.. Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci tatile ..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük koronavirüs verilerini açıkladı 02:37

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük koronavirüs verilerini açıkladı

10 Ocak korona vaka sayısı akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan yükseliş endişe yarattı. İşte en güncel korona virüs tablosu... KORONA 10 OCAK VAKA S..

Ocaklı Dj 00:10

Ocaklı Dj

Bu Dj dayının hiç bir alet edevat ve elektriğe ihtiyacı yok, dayı için tek gerekli şey bir ocak... Dayı eline aldığı ocak ile Dj olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 2 yıl önce
SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ? 02:04

HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ?

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 2.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Can Bartu Kimdir? 01:26

Can Bartu Kimdir?

Can Bartu (d. 31 Ocak 1936), Fenerbahçeli, efsanevi futbolcu. 1 Ocak 1961’de, Fiorentina - Glasgow Rangers arasında oynanan final maçında forma giyen, Avrupa Kupaları’nda final maçı oynayan, ilk Türk futbolcusu oldu. İta..

Metin Isik  Aydan Güzel 06:08

Metin Isik Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el gör..

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor 02:41

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor

Megastar Tarkan ve Bülent Ersoy, önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’ta bulunan stüdyosunda görüntülendi. Ersoy: “Tarkan’ın, Ümit Hırsızı şarkısını okuyorum. Ocak’ta biteceğini düşünüyoruz.” dedi. Tarkan ve Bülent Ersoy..

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

İrmik Helvası Tarifi  Sütlü İrmik Helvası Nasıl Yapılır  Helva Tarifi 02:17

İrmik Helvası Tarifi Sütlü İrmik Helvası Nasıl Yapılır Helva Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı irmik 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık Yarım su bardağı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı şeker 2.5 su bardağı süt TARİFİ Tencereye yağlar alınarak eritilir, fıstıklar ve irmik..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:46:30

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle

Küçük Barbara Thorson için hayat oldukça zor geçmektedir. Barbara dünyadan çok, Titan'ların, Canavarların, Devlerin dünyasıyla ilgilenmektedir. Herkese karşı meydan okuma gayretinde olan, arkadaşları olmayan ve kendi ha..

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:36

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle

Yönetmen:Jason Reitman ve Senaryo:Diablo Cody çalıştığı ABD yapımı komedi , dram türünde 2018 yılında yayınlanmış bir filmdir. 2 çocğu olan Marlo yeni doğan bebeği ile birlikte 3 çocuk annesi bir kadın olmuştur. Çocuklar..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koş Kendi Yatağına 02:04

Koş Kendi Yatağına

Sevimli Dostlar çizgi film karakterlerinden yeni bir eğitici çocuk şarkısı KOŞ KENDİ YATAĞINA İyi Seyirler Çocuklar :) Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları Videolar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TIK TAK TIK TEK BEBEK SESI 04:18

TIK TAK TIK TEK BEBEK SESI

bebek sesi çocuk şarkıları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon 'Edit') 02:17

Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon 'Edit')

Çağatay Akman şarkıları..

Canım Öğretmenim  Öğretmenler Günü Şarkısı  01:38

Canım Öğretmenim Öğretmenler Günü Şarkısı

Canım Öğretmenin Şarkı Sözleri : Canım Öğretmenim, Ellerimden tutan meleğim, Öğretir, korur, bakarsın, Anne sıcaklığıyla sararsın. Kibar olmayı, paylaşmayı, Engelleri aşmayı Sen öğrettin öğretmenim. Renklerin sihrini, sa..

Ördekler Hep Vak Vak Der - Hayvan Seslerini Öğreten Sarkı 01:59

Ördekler Hep Vak Vak Der - Hayvan Seslerini Öğreten Sarkı

Ördekler hep vak vak der, vak vak der. Bebeklere hayvan seslerini öğreten eğlenceli bir şarkı. Popüler İngilizce şarkı The Wheels on the Bus'a Türkçe sözler yazdık. Hayvanlar Ne Der Şarkısının Sözleri Kediler hep miya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı 14:08

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı

Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden ne ister? Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden et ister! Bu güzel çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonunu bir araya getirdik. Köpeğim Ben Ne İster Şarkısının Sözleri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 6.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Ah İstanbul Kibariye Karaoke 05:11

Sezen Aksu - Ah İstanbul Kibariye Karaoke

sezen aksu 90 lı yıllar, sezen aksu 90lar hareketli, sezen aksu 99, sezen aksu 90s, sezen aksu 90lar, sezen aksu 97, sezen aksu 94, sezen aksu 96, sezen aksu 91, sezen aksu 90, sezen aksu 84, sezen aksu 8 yaşında, sezen ..

  • Osama ayad tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce