#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 40 6 ocak 2018 müzik dinle

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Ayhan Aşan  Yalancı 04:16

Ayhan Aşan Yalancı

Yalancı Bu benim son defa gelişimdir yanına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Aşkından ölsem de gelmem senin kapına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Hani o vefasız senin sözün yemindi Olumsuz askımız bir tek..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ruh Bölgesi serisinin dördüncü filminde yönetmenliği ikinci kez bir uzun metraja imza atan, genç isim Adam Robitel üstleniyor. Senaryoda Leigh Whan..

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı 02:15

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konusu: Trajik bir uçak kazasından sonra hayatta kalan ancak sersemlemiş olan iki yabancı, karla kaplı ıssız bir dağın uç noktalarında hayatta kalabilmek için mücadele v..

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman 04:48

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman İlk şarkım, ilk stüdyo deneyimim.. Kısacası herşeyin başlangıcı olan ve sizlerin sayesinde hala daha dinlenen Kalbime Gömerim'i istek üzerine paylaşıyorum.. Gitar: Erdem Sökmen Ke..

  • Candy tarafından
  • 1.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.385 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görenler Şok Oldu 00:54

Görenler Şok Oldu

Deniz aslanı dinlenmek için öyle bir yer seçti ki görenler şok oldu. Görüntüler ABD’nin başkenti Washington’dan. Kentin Freeland bölgesinde bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını çeken kadın, geri döndüğünde otomob..