#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 50 28 nisan 2018 müzik dinle

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek! 07:16

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek!

Çok şükür dünya yine Avengers’a doyacak! Bugün The Avengers Age of Ultron ile ilgili 10 muhteşem gerçeği sıralıyoruz. 2018 ve 2019’da Infinity War 1 ve 2 bölümleriyle karşılayacak olan The Avengers gişeyi yine sarsacak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:57:48

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle

Tomb Raider oyun serisini bilmeyen yoktur macera ve aksiyonun hiç eksik olmadığı bir oyunun sinemaya aktarılmış hali. 20 yaşında olan Lara Croft yıllar önce babasını kaybetmiştir. Hiçbir haber bırakmadan ortadan kaybolan..

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle 1:35:10

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle

Simone adında lezbiyen olan bir kadın ailesine durumu yıllardır anlatmamış ve saklamıştır. Artık zamanı geldiğini düşünür ve konuyu açmaya karar verir. Nasıl konuya girmesi gerektiğini düşünürken bu arada aşçılık yapan S..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Yakma Yarabbi! ( ilahi ) 05:34

Yakma Yarabbi! ( ilahi )

Yakma Yarabbi! ( ilahi ) BU KLİPİ MUTLAKA İZLEYİN TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK Çok çok çok güzel allahım bizi yakma biz sadece bir aciz kuluz yakma yarabbi..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle

1995 yılında yapılmı olan jumanji filminin günümüze uyarlaması ile bir arkadaş grubunun karşılaştığı daha önce hiç görmemiş olduğu bir oyun konsolundaki oyunun aslında gerçek olduğunu farketmeleri çok da uzun bir zaman a..

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

Early Man Orijinal Fragmanı 02:26

Early Man Orijinal Fragmanı

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal ses..

The Crossing Tanıtım Fragmanı 00:15

The Crossing Tanıtım Fragmanı

The Crossing Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. ABC'nin Yeni Dizisi Nisan 2018 'de Başlıyor...

Oflu Hoca Trakya'da Teaser 01:00

Oflu Hoca Trakya'da Teaser

Vizyon tarihi: 13 Nisan 2018 Yönetmen: Adem Kılıç, Serkan Karaarslan Oyuncular: Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin Tür: Komedi Ülke: Türkiye..

The Crossing Teaser 00:15

The Crossing Teaser

The Crossing Official Teaser Yayınlandı. Yeni Dizi Nisan 2018'de ABC'de » The Crossing Pazartesi Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: Steve Zahn, Natalie Martinez, Sandrine Holt..

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uzayda yeni bir koloni kurmak üzere eğitilmiş bir heyetin parçası olan Robinson ailesi, beklenmedik şekilde rotadan saparak kayıp bir gezegene mecburi iniş yapmak zorunda kalır. Tehlike onları bulmak üzeredir. Lost in Sp..

6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..