#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 50 28 nisan 2018 müzik dinle

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Kısmetse Olur evinde Eğlenceli Anlar! 04:54

Kısmetse Olur evinde Eğlenceli Anlar!

Kısmetse Olur 11 Mayıs Perşembe yayınlanan yeni bölümde, eve verilen müzik eşliğinde tüm adaylar haftanın stresini dans ederek atıyor. Kavga ve tartışmalardan sonra ilk kez bu kadar eğlenen adayların keyfine diyecek yok...

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bob Tren - Çocuklar İçin Hayvan Sesleri Şarkılar - Çocuklar İçin Tv Şovları 1:36:33

Bob Tren - Çocuklar İçin Hayvan Sesleri Şarkılar - Çocuklar İçin Tv Şo

Çocuklar TV tarafından Hayvan Sesleri. Hayvan sesi çocuklar bu süper sevimli hayvanlar tarafından yapılan çeşitli ses gösterir bir kreş kafiye! Çocuk Tv anaokulu yaşlı çocuklar için kreş teker teker. Bu çocuk şarkıları a..

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Şarkı - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 47:43

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Ş

Çocuklar TV tarafından Çılgın Yumurta ile Renkler ve tüm Çiftlik Hayvanları öğrenin - kreş anaokulu yaşlı çocuklar için kanal teker teker. Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğre..

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri 2:03:40

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri

Şarkı Sözleri e mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime ..

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Serkan Kaya - Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? 04:39

Serkan Kaya - Aşk Ne Demek Bilen Var Mı?

Serkan Kaya - Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? Dinle..

  • Candy tarafından
  • 1.732 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 08:29

Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candan'ı taklit ederek cevap verince herkesi güldürdü. Yarışmacılardan iyi eleştiriler alan Bahar'ın keyfi yerine gelinc..

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ŞOK! Bahar Candan Yolda Yürürken Direğe Çarptı! 08:38

ŞOK! Bahar Candan Yolda Yürürken Direğe Çarptı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'a sen böyle giyinmiş birini nasıl yorumlarsan aynısını sana yapıyorum deyince bu yorum çok beğenildi. Emine A..

  • ANKA tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı! 12:22

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Maryam Haeri, Deniz Serkanova'nın normalde güzel giyindiğini ama bugün beğenmediğini söyleyince Bahar Candan buna kahkahalar attı ve Deniz'..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Merve Sevin Öyle Bir Giyindi ki Jüri ŞOKE Oldu! 09:57

Merve Sevin Öyle Bir Giyindi ki Jüri ŞOKE Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Merve Sevin yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenildi. Merve jüri karşısına geçtiğinde ise Kemal Doğulu, Merve'nin yanına gitti ve ikili ye..

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar'ın Uğruna Gözyaşı Döktüğü Larasu Özsoydan Sürpriz Ziyaret! 15:57

Bahar'ın Uğruna Gözyaşı Döktüğü Larasu Özsoydan Sürpriz Ziyaret!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Kemal Doğulu, Bahar Candan'ın günlerdir uğruna göz yaşı döktüğü en yakın arkadaşı Lara Su Özsoy'u podyuma davet edince Bahar çok mutlu oldu..

  • ANKA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçeye Bi Haller Oldu! 07:18

Tuğçeye Bi Haller Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Öykü Serter, Dilara Taşkın'ın konsept ayrıntılarını sorunca Simay tokatlı devreye girdi ve konsepti açıkladı. Öykü Serter bir anda duraksay..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Doğrusöz Sesiyle Adeta Büyüledi! 10:09

Neslihan Doğrusöz Sesiyle Adeta Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Öykü Serter, Neslihan Doğrusöz'ün elbisesini çok beğendiğini söyleyince Bahar Candan'da Öykü Serter'e katıldı. Neslihan yarışmacılardan sonra j..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı 17:25

Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'ın çok eğlenceli olduğunu bu yüzden Bahar'ı çok sevdiğini söyleyince Bahar, Tuğçe'yi yanına çağırdı. Daha sonra Öy..

  • ANKA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Çevikin Saç Modeli Dalga Konusu Oldu! 12:35

Duygu Çevikin Saç Modeli Dalga Konusu Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Gamze Taşkın erkek arkadaşını düşünürken Öykü Serter'e yakalandı, Duygu Çevik ise Gamze'nin parmağındaki yüzüğe dikkat çekti. Simay Tokatlı..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce