#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 50 28 nisan 2018 müzik dinle

Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit! 11:11

Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Emine Aydın konseptince Kemal Doğulu ile nişanlandığını söyleyince Kemal Doğulu ile Emine dans etti. İvana Sert ise Emine'nin elbise ile yürüye..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı! 17:01

Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Simay Tokatlı kombiniyle yine jüriyi tarz almak için ikna etmeye çalıştı sonra da jürinin kararına isyan etti ve 2 gündür bitirdiniz beni ded..

  • ANKA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı! 16:03

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı, Damla Gezen'in aşk hayatına dair anlattıklarına çok şaşırdığını söyledi ve yaşının çok küçük olduğunu, tercihlerini doğru ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı! 11:15

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Emine Aydın az önce Bahar Candan'ın isyanlarına duyarsız kalmadı ve Bahar'a çok güzel olduğunu söyledi. Gamze Taşkın ise Bahar'a inanılmaz güz..

  • ANKA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm 04:36

Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm

Cengiz Özkan - Yayladan gel Kömür Gözlüm Şarkı Sözleri Gelin oldun garabelin eline Yedi bayram gına yakma eline Gurban olam senin gibi geline Yayladan gel kömür gözlüm yayladan Senin baban karşı köyün hocası Çok peşime d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle 2:14:38

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle

Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman..

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

BÖ - Ma Spirit 01:08

BÖ - Ma Spirit

tro] School spirit motherf**kers [Chorus] Alpha, step. Omega, step Kappa, step. Sigma, step Gangstas walk, pimps gon' talk Oooh hecky naw that boy is raw AKA, step. Delta, step S G Rho, step. Zeta, step Gangstas walk, pi..

Will I Am - Fiyah 03:40

Will I Am - Fiyah

Will I Am - Fiyah Şarkı Sözleri [Pre-Chorus: will.i.am] You can’t touch me I’m too, too, too, too high up You can’t touch me I’m about to, to, to, to rise up Look at me, look at me, look at me Ooh-ah, ooh-ah, ooh-ah [Ch..

Nick Kamarera feat. Alinka - Hawaii 02:48

Nick Kamarera feat. Alinka - Hawaii

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) When I see those summer lights And the sun's up high I can hear the way your calling my name When the wind is surfing by Making palm trees cry I imagine just the two of us in In Ha..

BandGang Biggs - On Time 04:02

BandGang Biggs - On Time

Şarkı Sözleri [Freestyle: Biggs] Tryna use what I know to get where I wanna be I ain't tryna fuck yo bitch, she was tryna fuck me Black and yellow on a band lookin' like a bumblebee Dirty Sprite is what I pour, always si..

Desiigner - Holy Ghost 03:53

Desiigner - Holy Ghost

Desiigner - Holy Ghost Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] CashMoneyAP [Chorus] You say you got it You say you know me, how you get it, how you got it You say you 'bout it You say you know me, how I get it out..

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D 04:21

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D Şarkı Sözleri [Intro: Ty Dolla $ign & Ludacris] Aw yeah, yeah I mean there's a lot of women out here that's just, you know They just deficient in so many things, man You missing..