#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 50 28 nisan 2018 müzik dinle

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..

The Corn Chowder Is A Table Favorite - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

The Corn Chowder Is A Table Favorite - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RUL

The No. 1 show in Australia for five years running is coming to FOX. The unscripted cooking series will pit celebrity duos against each other as they cook and critique each other’s food, in Hollywood homes. The teams wil..

Esaretin Bedeli Film İzle 2:22:33

Esaretin Bedeli Film İzle

Esaretin Bedeli The Shawshank Redemption Türkçe dublaj Film İzle Andy Dufresne karısını öldürmek suçuyla yargılanan başarılı bir bankacıdır. Sorun şu ki, karısını öldürüp öldürmediğini kendisi dahi hatırlamamaktadır. Bu ..

  • Tv Series tarafından
  • 46.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ZAYN Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) 04:16

ZAYN Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) Official Video Song available on the Fifty Shades Darker Original Motion Picture Soundtrack Film In Theaters and Soundtrack Available 2.10.17 Directed by Grant Singer Pr..

  • PengoTV tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wiz Khalifa - Brand New ft. Ty Dolla Sign 03:53

Wiz Khalifa - Brand New ft. Ty Dolla Sign

Dolla bought a brand new Porsche Dolla bought a brand new Porsche Dolla met a bitch on tour Dolla made a mil on tour Dolla bought a brand new Porsche Dolla did the cover of The Source Dolla did the Double XL Dolla bought..

Akon ft Wiz Khalifa - Dirty Work Legendado 03:34

Akon ft Wiz Khalifa - Dirty Work Legendado

Its a dirty job but somebodys gotta do it I see you working go and put your back into it Baby Imma watch,you just keep it moving You know exactly what youre doing So go and do your dirty work Go and do your dirty work [..

A Clue Is Found In The Victim's Belongings - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD 01:11

A Clue Is Found In The Victim's Belongings - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOO

From executive producer Todd Harthan, medical procedural ROSEWOOD enters its second season, as it continues to follow DR. BEAUMONT ROSEWOOD, JR. (Morris Chestnut), Miami’s top private pathologist. Brilliant, cool and wit..

Rosie And Capt. Slade Engage In A Game Of Basketball - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD 01:37

Rosie And Capt. Slade Engage In A Game Of Basketball - Season 2 Ep. 17

From executive producer Todd Harthan, medical procedural ROSEWOOD enters its second season, as it continues to follow DR. BEAUMONT ROSEWOOD, JR. (Morris Chestnut), Miami’s top private pathologist. Brilliant, cool and wit..

Dj Khaled - Do You Mind 06:57

Dj Khaled - Do You Mind

[DJ Khaled:] Another one We The Best Music! [Nicki Minaj:] Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop He got Nicki, he know that he hit the jackpot Every baller tryna score, check them shot clocks But I hit 'e..

Ty Dolla $ign - Wiz Khalifa - Brand 03:53

Ty Dolla $ign - Wiz Khalifa - Brand

Dolla bought a brand new Porsche Dolla bought a brand new Porsche Dolla met a bitch on tour Dolla made a mil on tour Dolla bought a brand new Porsche Dolla did the cover of The Source Dolla did the XXL Dolla bought my bi..

Rosie And Villa Interrogate An Astronaut - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD 01:07

Rosie And Villa Interrogate An Astronaut - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD

From executive producer Todd Harthan, medical procedural ROSEWOOD enters its second season, as it continues to follow DR. BEAUMONT ROSEWOOD, JR. (Morris Chestnut), Miami’s top private pathologist. Brilliant, cool and wit..

Rebecca Tells Nilaa She Is No Longer A Suspect - Season 1 Ep. 5 - 24- LEGACY 01:18

Rebecca Tells Nilaa She Is No Longer A Suspect - Season 1 Ep. 5 - 24-

She’s a brilliant and ambitious intelligence officer who has stepped down from her post as National Director of CTU to support her husband, SENATOR JOHN DONOVAN (Emmy and Golden Globe Award winner Jimmy Smits, “NYPD Blue..

Rebecca Interrogates Henry  Season 1 Ep. 5  24 LEGACY 01:31

Rebecca Interrogates Henry Season 1 Ep. 5 24 LEGACY

Six months ago in Yemen, an elite squad of U.S. Army Rangers, led by Sergeant ERIC CARTER (Corey Hawkins, “Straight Outta Compton”), killed terrorist leader Sheik Ibrahim Bin-Khalid. In the aftermath, Bin-Khalid’s follow..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

İngiltere 2-0 Litvanya (Maç Özeti - 26 Mart 2017) 09:19

İngiltere 2-0 Litvanya (Maç Özeti - 26 Mart 2017)

İngiltere kendi evinde Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’ndaki maçta Litvanya ile karşılaştı. 2018’de Rusya’da yapılacak Dünya Kupasında çok önemli olan maçta İngiltere 2-0 lık skorla maçtan galibiyetle ayrıldı.İngil..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Megalith VR Teaser Trailer PS4 01:21

Megalith VR Teaser Trailer PS4

Disruptive Games is thrilled to announce Megalith, coming to PSVR in 2018 as a timed exclusive! Megalith is an action-packed hero shooter that transforms you into a titan, letting you use your massive size and firepower ..

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marvel Evrenini Tek Filmde Buluşturan 'Avengers: Infinity War' Setinden İlk Görüntüler Geldi 03:30

Marvel Evrenini Tek Filmde Buluşturan 'Avengers: Infinity War' Setinde

Kayıt...Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Türkçe Altyazılı) Ayrı ayrı filmlerde izlediğimiz Marvel karakterlerini tek bir filmde buluşturan Avengers: Infinity War filmi daha yolun başındayken heyecanlandırmayı başardı. Bütü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Monkeys 4.Sezon Tanıtım Fragmanı 00:20

12 Monkeys 4.Sezon Tanıtım Fragmanı

12 Monkeyse 4.Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni Sezon 2018 kışında The beginning of the end is nigh! 12 Monkeys returns for the fourth and final season in 2018...

Grininin Elli Tonu 3  (Fifty Shades Freed ) Fragmanı 01:05

Grininin Elli Tonu 3 (Fifty Shades Freed ) Fragmanı

Grininin Elli Tonu 3 (Fifty Shades Freed ) Tanıtım Fragmanı Çıktı. 2018 'de Vizyona Girmesi Bekleniyor...

Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Sezen  Aksu Küçüğüm 03:41

Sezen Aksu Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensiz..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..