#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 50 28 nisan 2018 müzik dinle

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

Ferhat Karalı - Son Sözüm 04:32

Ferhat Karalı - Son Sözüm

Son Sözüm şarkı sözleri ile Son saatlerim belki de şu an ölüyorum nerdesin Tamam çok kızgınsın anladım benim durumum çok vahim Gel uzatma bak konu çok ciddi Olay nereden nerelere geldi Tamam sen kazandın sen büyüksün S..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok sol yanımda D..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı 04:44

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın'ın, Instagram hesabından paylaştığı tesettürlü fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Aydın'ın pay..

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Gamze Taşkın Sevgilisiyle Geldi Yarışmacılar Stüdyoyu Terk Etti! 16:29

Gamze Taşkın Sevgilisiyle Geldi Yarışmacılar Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Gamze Taşkın podyuma erkek arkadaşı ile çıkınca yarışmacılar bu durumu çok kıskandı ve daha fazla dayanamayarak isyan ederek stüdyoyu terkettil..

  • ANKA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:45:13

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle 2:03:03

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek filminin Yönetmen koltuğunda:Fernando León de Aranoa ve Senaryosunda da:Fernando León de Aranoa, Virginia Vallejo, Virginia Vallejo yer almaktadır. Film Kolombiya'da çekilmiş Biyogra..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Unutulmayan Nostalji Parçalar 10:30

Unutulmayan Nostalji Parçalar

Yer Gök İnleten Eski Nostalji Şarkıları Sizlerle Dinleyelim..

Dj Kedi 00:22

Dj Kedi

Kediye yapılmış komik dublaj şarkıları ve kedinin o şarkıda kendinden geçmesi..

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafasına Haç Düşen Baterist 00:33

Kafasına Haç Düşen Baterist

Bir kilisede ibadet şarkıları çalan müzik gurubundaki baterist hiç beklemediği bir anda kafasına düşen haç ile neye uğradığını şaşırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle 05:46

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle

AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ ŞARKI SÖZLERİ Televizyonun karşısında, Bilgisayarın başında, Oyun oynar saatlerce, Gezer durur internette. Akşam yatmaz sabah kalkmaz uykusunu alamaz, Akşam yatmaz sabah kalkmaz seni gidi ya..

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan 04:13

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan

Tek yönüm sendin izini kaybettim Bir iz bir yön olmadan düştüm yollara Bir sağa çarptım bir sola çarptım Savruldukça savruldum hep çıkmazlara Çınladıkça adın kulağımı kapattım Bir son veremedim içimdeki tiz çığlıklara H..

  • ANKA tarafından
  • 1.764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2 02:30

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..