#Haftanın en Çok dinlenen yabancı Şarkıları top 50 28 nisan 2018 müzik dinle

Gazze Şehidini Uğurladı 01:32

Gazze Şehidini Uğurladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yer alan Refah kentine, bu sabah, top atışıyla düzenlediği saldırıda yaralandıktan sonra şehit olan Filistinli genç Abdulfettah Ebu Azum (17) için Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde ce..

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah 04:52

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah

BUGÜN SİZE SİYAH MERMER DESENLİ TIRNAKLAR YAPTIIM Yves Rocher Tırnak Güçlendirici Baz NYX Black Out Siyah Oje NYX White Lie Beyaz Oje H&M Instant Armour Top Coat Üst Cila..

Başka Bir Kadın Görüntüleri Sızmıştı Hakan Çalhanoğlu'ndan Şok Açıklama 04:48

Başka Bir Kadın Görüntüleri Sızmıştı Hakan Çalhanoğlu'ndan Şok Açıklam

Milan'da top koşturan, Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun çocukluk aşkı, Sinem Gündoğdu ile olan evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor, en kısa zamanda çiftin boşanacağı söyleniyordu. O iddialar do..

  • BETA tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Çalhanoğlu'ndan Boşanma Açıklamalarına Bakın 03:00

Hakan Çalhanoğlu'ndan Boşanma Açıklamalarına Bakın

Milan'da top koşturan, Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun çocukluk aşkı, Sinem Gündoğdu ile olan evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor, en kısa zamanda çiftin boşanacağı söyleniyordu. O iddialar..

  • BETA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzlemesi Zevkli Kimyasal Şeyler 03:15

İzlemesi Zevkli Kimyasal Şeyler

bu videoda Kimya var :-) KArbondan Kristal yapımı, Folyodan parlak top yapımı ... de dahası sizlerle :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 215 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu 23:18

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu

Floransa'da International Okulda bir öğrenci olmak çokda kolay değil...spor derslerinde bile! Violetta kötüdür, hepimiz bunu biliriz ve ... BOM.. Onun fırlattığı bir top Mia'nın kafasına gelir! Ama endişeye gerek yok: C..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Golf Vuruşuyla Arkadaşını Hadım Eden Eleman 00:09

Golf Vuruşuyla Arkadaşını Hadım Eden Eleman

İskele üzerinde golf atışı gerçekleştiren eleman vuruşu yapmış ancak top hiç istenmeyen bir yere gitmiş ve arkadaşını sakatlamış...

  • JET TV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pars Ahnas - Aynalar 00:09

Pars Ahnas - Aynalar

top..

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

Hz.Muhammed(S.A.V.) Saçı 04:36

Hz.Muhammed(S.A.V.) Saçı

Dubai Museum [HD] Plait Hair Of The Prophet Muhammad peace be upon him from 1,400 Years Ago ~ The Hair has been found with an old manuscript indicates that it belongs to the Messenger of Allah pbuh took place after a lo..

  • DiyanetTV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar 02:44

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar

Bursa'da sokak kısıtlamasında okul bahçesinde top oynayan çocuklar polisi görünce duvardan atlarken, bazıları ise misket oynamaya devam etti..

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Shakira - Gypsy 03:38

Shakira - Gypsy

Lyrics: Broke my heart on the road Spent the weekend sewing the pieces back on Crayons and dolls pass me by Walking gets too boring when you learn how to fly Not the homecoming kind Take the top off and who knows what ..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı 11:30

Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı

Yıldız futbolcu Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Özil, imza töreninde yaptığı açıklamada, Benim hedefim sadece futbol oynamak ve huzurlu olmak. İyiki gelmişim. Sahada top oynayarak takıma..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Mt - Gesi Bağları Trap 04:40

Mt - Gesi Bağları Trap

(Of) Gesi Bağları'nda dolanıyorum Yitirdiğim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallerimi söyleyim Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim (Of) Gesi Bağları'ndan gelsin geçilsin Kurulsun..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi 01:00

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi

Beşiktaş'ı konuk eden Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Kale arkasındaki ev sahibi taraftarları, Hz. Mus..

  • JokerS tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017) 03:26

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017)

İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 2-1 galip gelmeyi başardı. İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky 03:06

French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky

French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky Şarkı Sözleri Oh my God, oh my God Blocka, blocka, big up, big up It’s the Coke Boy nigga with the A$AP Mob Oh my God, oh my God I see ‘em hatin’ on the boy huh? ‘Til I pull up..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa] 03:36

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa]

???? PLEVNE MARŞI Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor Olur mu böyle olur mu Evlât babayı vurur mu Sizi millet hainleri Bu dünya size kalır mı Düşman Tuna'yı atladı ..

  • ANKA tarafından
  • 3.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce