#Haifa wahbe ya hayat albe müzik dinle

Yak Aga Yak Anlatamıyorum Derdimi 00:26

Yak Aga Yak Anlatamıyorum Derdimi

Sana bu yaşında bunu yaptıran kahbe hayat bize neler yaptırmaz :/..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi 02:52

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda sınavlarda görebileceğiniz öğretmen tipleri var. Tedbirli, külyutmaz, kişiye göre muamele yapan, laf olsun diye kontrol eden, göz yuman, iyi niyetli... Bu öğretmenlere mutlaka rastlıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bırakma Beni Fragman 01:30

Bırakma Beni Fragman

İsa annesinin ölümünün ardından Şanlıurfa'da Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir. Burada Ahmet ve Motaz'la tanışır. Ahmed Suriye'de kaybolan babasına tekrar kavuşacağı ümidi ile yaşamaktadır. Motaz ise..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek 02:47

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek

Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesine katılan Deniz Seki soruları yanıtladı. Yeni yılda Kıbrıs’ta sahne alan Deniz Seki, muhteşem düğüne katılan ünlülerden. Gecede soruları ..

  • BETA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Alp Navruz'a Yakın Dostlarından Sürpriz Doğum Günü Partisi 01:56

Alp Navruz'a Yakın Dostlarından Sürpriz Doğum Günü Partisi

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde “Sinan Egemen” karakterine hayat veren oyuncu Alp Navruz, önceki akşam doğum gününü dostlarıyla birlikte kutladı. 50 kişilik bir arkadaş grubuyla eğlenen Navruz, eski aşkı Başak Parlak’..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle 1:42:40

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle

Konusu: Kendi yağıyla kavrulan mütevazı 3 ailenin öyküsünün aktarıldığı Hayattan Korkma naif dostluk filmi. Bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden bu üç ailenin üyelerinin aralarından..

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Sıcaklardan Bitkin Düşen Ve Suyla Hayata Döndürülen Kuşu Kapan Kedi 00:31

Sıcaklardan Bitkin Düşen Ve Suyla Hayata Döndürülen Kuşu Kapan Kedi

Sıcaklardan bitkin düşen serçeye su vererek hayata döndüren güzel insan birkaç saniye sonra başına geleceklerden habersiz. Serçenin güçsüz ve savunmasız halini fırsat bilen kedi adamın su vererek hayat verdiği serçeyi ış..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Oyuncu Elinde Çiçekle Boğaz'a Atladı 02:37

Ünlü Oyuncu Elinde Çiçekle Boğaz'a Atladı

‘Kalk Gidelim’ dizisinde 'Nurcan' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayça Varlıer, önceki gün yapılan çekimde, elinde bir saksı begonya ile Boğaz'a atladı..

  • BETA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Leyla Bilginel Sperm Bankasıyla Tanınmıştı Son Durumu Ne 03:15

Leyla Bilginel Sperm Bankasıyla Tanınmıştı Son Durumu Ne

Herkes onu sperm bankasından hamile kalıp, çocuk sahibi olmasıyla tanıdı. Leyla Bilginel, söylentilere aldırış etmeden çocuk sahibi oldu ve daha sonra Tayland'a yerleşti. Burada herkesin özeneceği türden bir hayat süren ..

  • BETA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra 02:23

Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra

Kanseri atlattıktan sonra, Bodrum'a yerleşen ve burada daha sakin bir hayat süren Nejat İşler'in bir kavgaya karıştığı ve bu kavganın 46 yaşındaki oyuncunun dişinin kırıldı ve bayılıp kaldı. Nejat İşler'in karıştığı o..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final) 00:51

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final)

Hikaye, Ozan’ın geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Oza..

Hadi Be Oğlum Fragmanı 01:53

Hadi Be Oğlum Fragmanı

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

2018'in İlk Aşk Bombası İrem Derici ve Rıza Kocaoğlu 01:02

2018'in İlk Aşk Bombası İrem Derici ve Rıza Kocaoğlu

Küfelik oldu İrem Derici, Cihangir Hayat adlı mekanda oturan yönetmen Uluç Bayraktar ve Rıza Kocaoğlu’yla görüntülendi. İlerleyen saatlerde sarhoş olan şarkıcı, mekanda nara atmaya, yüksek sesle konuşmaya ve ağza alınma..

  • BETA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncu Bengi Öztürk Evlendi 02:41

Ünlü Oyuncu Bengi Öztürk Evlendi

Oyuncu Bengi Öztürk evlendi 'Ege'nin Hamsisi' dizisinde 'Hatçe' karakterine hayat veren Bengi Öztürk, meslektaşı Sertaç Akkaya ile dünya evine girdi...

  • BETA tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık Hayranlığı 00:49

FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık Hayranlığı

Görüntülerde eski Bugün Gazetesi Ankara temsilcisi firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık ve kilise hayranlığı gözler önüne seriliyor. ABD'de lüks bir hayat yaşayan Adem Yavuz Arslan, kiliseleri yere göğe sığdı..

Her Kız Grubunda Olan 10 Tip 04:39

Her Kız Grubunda Olan 10 Tip

Yeni bir Hayat Okulu videosu daha çektik. Bu kez konumuz kız arkadaş grupları. Videomuzda yer alan kız tiplerini kızların arkadaş gruplarında görmeniz gayet mümkün...

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Teaser 01:00

Müslüm Teaser

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filminin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi ..

Çağla Her Kıyafete Uyan Makyajım 11:03

Çağla Her Kıyafete Uyan Makyajım

Günaydın, tünaydın, iyi makyajlar :) Makyaj çantası (benimki valiz) taşımak ne zordur bilirim. İşte size hayat kurtaran bir makyaj ve minimal makyaj çantası için önerilerim. Her kıyafete giden makyajımla karşınızdayım! ..

Değişim Dediğin Böyle Olur İşte Öncesi Ve Sonrası Halleri 02:52

Değişim Dediğin Böyle Olur İşte Öncesi Ve Sonrası Halleri

Sağlıklı beslenmeye geçip hayat tarzlarını değiştirerek inanılmayacak kadar zayıfladılar. Kelimenin tam anlamıyla vücutlarının yarısı gitti...

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..