#Hain saldırı

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017 02:07

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017

Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 yaşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain planlarını bozmaya çalışıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 2.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaşlarınıza Hakim Olamayacağınız Konuşma 04:33

Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaş

Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında düzenlenen 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliğinde Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan polisler için konuşan Albay Erhan Altunok'un konuşması duygu dolu anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patron Bebek 2. Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Patron Bebek 2. Türkçe Dublajlı Fragmanı

Patron Bebek (The Boss Baby) filminin 2. Türkçe dublajlı fragmanı yayında! Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 taşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain..

  • PengoTV tarafından
  • 10.366 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banyoda Annesine Şaka Yapan Çocuk 03:58

Banyoda Annesine Şaka Yapan Çocuk

Annesi banyodayken kamerayı kayda geçiren ufaklık annesine hain bir şaka hazırlıyor. Eline aldığı unu banyo yapan annesini üzerine atıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 22.332 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa 01:18

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa

Kayseri'deki hain terör saldırısında 14 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı'nın 56 ilden gelen yaklaşık 400 eski askeri, olayın yaşandığı yere giderek şehitleri andı..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek 02:05

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek

Bomba tuzaklı binaya askerleri gönderdi. Bu kansızlara acımayalım haklarını teslim edelim. adamlar din adı altında resmen hain yetistirmisler böyle rezillik başka ülkelerde duyulmamış görülmemiştir...

MINE Trailer (2017) Armie Hammer Thriller 02:12

MINE Trailer (2017) Armie Hammer Thriller

Mine Hakkında: başarısız bir suikast girişiminden sonra, bir asker kendini çölde mahsur bulur. Öğelere maruz o çöl tehlikeleri hayatta ve hain koşullarda psikolojik ve fiziksel zarar savaş gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Patron Bebek Fragman Hd İzle 02:21

Patron Bebek Fragman Hd İzle

Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek, 7 taşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain planlarını bozmaya çalışacaktır... Seslendirmesini ünlü oyuncular Alec Ba..

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm  Fragmanı (final) 00:37

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm Fragmanı (final)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Mine Fragman 02:00

Mine Fragman

Başarısız suikast girişiminden sonra, bir asker kendisini çölün içinde buluyor. Elemanlara maruz kaldıkça, çölün tehlikelerinden kurtulmalı ve hain durumun psikolojik ve fiziksel zararı ile mücadele etmelidir...

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ? 04:08

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ?

Kubilay Gülbek FETÖ'nün servis ettiği fotoğraflarla hain bir amaca hizmet ettiğini ifade etti. Sosyal medyada Ortaköy saldırganı diye fotoğrafları servis edilen Ramazan İşhanı'nın adresinin tespit edilerek polis tarafınd..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Derya Uluğ - Canavar 03:21

Derya Uluğ - Canavar

Şimdi Beni Beğenmez Olmuş Bana Yüz Çevirip Gururlumusun Bırak Bakmasın isterse Sussun Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun Ne iyi Büyüttüm Besledim Güzel Bir Nankör Yetiştirdim Elime Sağlık Ben Ne Halt Ettim Kendime Bir Canava..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...