#Hain saldırı

Bir Şiir Okudu Diye Erdoğan'ı Hapse Atan Hakime Son Sözleri 02:19

Bir Şiir Okudu Diye Erdoğan'ı Hapse Atan Hakime Son Sözleri

CUMHURBAŞKANIMIZIN ŞİİR OKUDU DİYE HAPSE ATAN HAİN HAKİME SÖYLEDİĞİ SON SÖZLER ŞOK OLACAKSINIZ PAYLAŞMAYAN KALMASIN..

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı 00:42

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor! Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut..

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey'e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural o..

The Forever Woods Fragmanı 01:43

The Forever Woods Fragmanı

Genç kızların gözünden dünyanın sonu hakkında güçlü bir film o bir hain yeni çağda hayatta kalmak için mücadele ederken...

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:32

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural olmak üzere tüm hainleri Aliyar ve alplarıyla birlikte öldürmüştür. Vasilius ise bir olmuş Türk Beyleriyle baş edemeyeceğini anlayarak orayı terk etmiştir..

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi 02:03

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi

15 Temmuz'da hain girişiminde başarılı olamayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son çare olarak NATO'yu Türkiye'ye müdahale etmeye çağırdı. Erkan Tan canlı yayında FETÖ'ye ateş püskürdü. Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de..

  • En Yeniler tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

Köpeğin Pipisini Isırıp Kaçan Ördek 00:10

Köpeğin Pipisini Isırıp Kaçan Ördek

Sevimli köpek şirin şirin dururken kendine yaklaşan hain ördeğin yapacağından habersiz di taki ördek köpeğin pipisini ısırana kadar...

  • JET TV tarafından
  • 2.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı İzle 00:44

İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı İzle

haber ne? Yoksa Yıldız öldürülüyor mu? Fatih, Virankaya'yı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatih'i bu yoldan geri döndürmek için masum insanları..

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı 00:40

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba'nın kaçırılmasıyla ailesi ve ekibi şaşkınlıkla birlikte korkmaya da başlar! Rıza Baba kurtarılacak mı? İlhan Kansu'nun Rıza Baba'ya oyunuyla hain bir pusu sonucu kaçır..

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Damon 00:10

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Dam

Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) L. J. Smith.'in aynı isimli kitap serisinden, Dawson’s Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve gösterimden kaldırılan Kyle XY dizisinin yazarlarından olan Julie ..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

 İsimsizler 12. Bölüm - Dayı Emniyet Müdürüne Ağzının Payını Verir 02:41

İsimsizler 12. Bölüm - Dayı Emniyet Müdürüne Ağzının Payını Verir

Kanal D nin sevilen dizisinde İsimsizler 12. Bölüm - Kiminle nasıl konuşulacağını iyi biliriz! Hain olanla da, amir olanla da.....

  • ANKA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 13.Bölüm - Afranın İhaneti Ölüm Mü Getirecek 05:09

İsimsizler 13.Bölüm - Afranın İhaneti Ölüm Mü Getirecek

Başkan'ın ölümüyle birlikte örgüt içindeki görevini sonlandıran Afran, Gözcü'ye yakalanıyor. Gözcü, Afran'ın yıllardır içlerinde aradıkları hain olduğunu öğreniyor ancak Berfin'den gelen hamle ile durumlar alt üst oluyor..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu 01:53

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya'da Düzenlenen 15 Temmuz Ulusal Karikatür Yarışması'nda Dereceye Girenler Belirlendi. Konya Büyükşehir Belediyesi İle Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi Tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki Hain Darbe Girişi..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız 01:53

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen özel harekat polisi Mustafa Aslan'ın ailesi, darbecilerin cezalandırılmasını bekliyor...

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı 01:45

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde..

Cami Avlusuna İşeyen Köpek Gibi Kaçtı Bazılar Diriliş 15 Temmuz 04:39

Cami Avlusuna İşeyen Köpek Gibi Kaçtı Bazılar Diriliş 15 Temmuz

Ben Onur Kaplan. bu videoda 15 temmuz darbe girişimini, darbe hainliğini anlattık. cumhur başkanımızın konuşmasıyla sokaklara döküldüğümüz bu kara geceyi belgesel olarak anlattık. vatanımıza el sürdürmedik. darbeye hayır..

Move Your Lakk Video Song 03:26

Move Your Lakk Video Song

Move Your Lakk Lyrics Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning tak baby (x3) Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning… Move your lakk baby Move your lakk baby (haan ji!) Saari..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..

Gökhan Özen -  Mahsum Kedi 05:25

Gökhan Özen - Mahsum Kedi

Gökhan Özen Mahsum Kedi dinle Bir masum kedi gibi koynuma Kıvrılıp uyuduğun günler nerde O bembeyaz, o pamuk ayaklarınla Odamda bıraktığın izler nerde Ben bir başkasını sahiplenirken Sen bir yabancının gözlerine bakaca..

  • Candy tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce