#Hain saldırı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belada! Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını dü..

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü 00:48

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Al Rawda köyündeki bir cami yakınlarında meydana gelen patlamada 184 kişinin hayatını kaybettiği, 85 kişinin yaralandığı bildirildi. Görgü tanıkları, El-Abed'de bulunan bir camiye önce bombal..

Bombalı Araç Böyle Vuruldu 00:45

Bombalı Araç Böyle Vuruldu

Irak'ta bomba yüklü araçla saldırı yapmaya çalışan DAEŞ'li teröristler Irak ordusuna ait tank tarafından böyle vuruldu...

Trenches of Europe Tanıtım Videosu 01:10

Trenches of Europe Tanıtım Videosu

Amerikan asker ve saldırı Alman siperleri bir komutan ol! Amaç savaş geçmeye ve düşman kampa girmektir. Aksi takdirde dikkatli birim işe alma ve stratejik ilerleme zamanlamasını gerektirecektir. Birimler işe ve kontrollü..

  • BETA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Ankara'da Polise Ateş Açıldı: 1 Şehit 01:41

Ankara'da Polise Ateş Açıldı: 1 Şehit

Başkent'te polis uygulama noktasına yapılan saldırı sonucu bir polis şehit oldu...

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu 00:46

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu

Siirt'te terör örgütü PKK'ya ait iki tünel bulundu.Valilikten yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM) terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda faaliyetleri durma noktasına ..

Paris'te 2015 Yılında Hayatını Kaybeden Terör Kurbanları Anıldı 04:42

Paris'te 2015 Yılında Hayatını Kaybeden Terör Kurbanları Anıldı

Paris'te silahlı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için ve Charlie Hebdo saldırısı kurbanları anıldı...

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

İdlid'teki Patlama Anının Kamera Görüntüleri 00:31

İdlid'teki Patlama Anının Kamera Görüntüleri

25 kişinin öldüğü, 80'den fazla yaralının olduğu bombalı saldırı anı kameralara böyle yansıdı....

Aracını Park Ederken Silahlı Saldırıya Uğradı 01:54

Aracını Park Ederken Silahlı Saldırıya Uğradı

Uşak’ta evinin önünde aracını park ederken silahlı saldırıya şahıs hafif şekilde yaralanırken, saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Silahla 5 kişiyi yaralayan zanlı yakalandı 02:11

Silahla 5 kişiyi yaralayan zanlı yakalandı

Samsun'da 5 kişinin silahla yaralanması olayına karışan şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, saldırı anının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı...

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü 00:41

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü

Libya'nın Bingazi kentinde aynı bölgede düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü. Kent merkezinde kısa süre aralıklarla gerçekleşen iki saldırıda yaklaşık 20 kişi yaralandı. Fransız Haber Ajansı, üst düz..

Almanya'da Camilere Saldırılar Sürüyor 01:08

Almanya'da Camilere Saldırılar Sürüyor

Almanya’nın Hannover kentinde terör örgütü PYD/PKK yandaşları, camiye saldırı düzenledi...

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi 01:55

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis kent merkezini hedef alan roketli saldırı sonucu büyük oranda hasar gören Çalık Camisi, onarım çalışmaları tamamlanana kadar ibadete açılmayacak...

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Pompalı Tüfekle Kafe Baskını Kamerada 02:17

Pompalı Tüfekle Kafe Baskını Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde pompalı tüfek ile kafe basarak ateş eden şüpheliler, kafede oturan genç bir kızı yaraladı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Kilis'e Atılan Roket Restorana Düştü 01:35

Kilis'e Atılan Roket Restorana Düştü

PKK/PYD'li teröristler Kilis'te sivillerin bulunduğu böyleye roketli saldırı düzenledi. Teröristlerin attığı roket TVNET ekibinin de bulunduğu bir restorana düştü. İşte Olay yerinden ilk görüntüler...

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet 00:59

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet

Suriye'nin Doğu Guta bölgesine Esed rejimi tarafından 260'dan fazla saldırı düzenlendi. Varil bombaları başta olmak üzere her türlü silah kullanılan hava ve kara saldırılarında 250'den fazla sivil hayatını kaybetti...

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kaldı 01:25

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kald

Kış Olimpiyat oyunları'nın açılış töreniyle birlikte siber saldırılar da başladı. Stadyumda kablosuz ağ çökerken, organizasyonun resmi web sitesi hizmet veremedi. Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi ..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler 01:23

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler

Hindistan’ın Odisha eyalentinde 18 Şubat’ta evlenen Soumya Sekhar ve Reema Sahu çifitine korkunç saldırı düzenlendi. Düğünden birkaç hafta sonra çifte gönderilen hediye paketinin patlaması sonucu damat Reema Sahu ve 85 y..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ypg Pkk'lı Teröristler Çocukların Bulunduğu Araca Tanksavarla Saldırdı 01:28

Ypg Pkk'lı Teröristler Çocukların Bulunduğu Araca Tanksavarla Saldırdı

Suriye'nin Afrin kırsalında YPG/PKK'lı teröristlerin güvenli bölgeye sığınmak isteyen sivillerin bulunduğu kamyonete tanksavarla yaptığı saldırı sonucu yaralanan 3 çocuk ve bir kadın, Mehmetçik tarafından kurtarılarak Tü..

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle 1:48:26

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..