#Hain saldırı

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı 01:49

Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı

Sivaslı halk ozanı ve şair Ayten Gülçınar, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Gülçınar'ın katıl zanlısı saklandığı evde yakalandı...

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:40

Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle

Büyük işler hayali kuran fakat büyük bir otelde zorlada olsa işe başlayan 3 arkadaş saldırı hazırlığında olan teröristlerin otele sızdığını ve çok kişiyi rehin aldığını farkedecek ve hemen saklanacaklardır. Dışarıdan pol..

Vapurdaki Müzisyenlere Saldıran Takkeli Hacı Dayı 00:46

Vapurdaki Müzisyenlere Saldıran Takkeli Hacı Dayı

Yaşlı ve takkeli bir adam vapurdaki müzisyenlere “Bunlar Misyoner” diyerek saldırdı. Belediyeden izin alarak müzik yapan müzisyenlere, yumruklu saldırı girişiminde bulunan yaşlı adamı güvenlik Dinlemek istemiyorsan üst ..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzsüz Hırsızı Bekleyen Kötü Son 00:44

Yüzsüz Hırsızı Bekleyen Kötü Son

Görüntüde bir hırsız girdiği evde evin sahibi ile karşılaşıp tam saldırma pozisyonuna geçerken pusuda bekleyen bulldog saldırı pozisyonuna geçiyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Türkiye Savaşı Durduracak Güç 01:00

Türkiye Savaşı Durduracak Güç

Türkiye, Duma'daki kimyasal saldırı sonrası ABD ile Rusya arasında tırmanan gerilimde devreye girerek krizin sıcak savaşa dönüşmesini engelleyen güç oldu...

Aslan Sürüsüyle Karşı Karşıya Gelen Bufalo Sürüsü 00:59

Aslan Sürüsüyle Karşı Karşıya Gelen Bufalo Sürüsü

Görüntüde 500 bufalo karşısına çıkan aslan sürüsü çıkınca bir anla şaşkınlık yaşayıp sürüsünün zayıf olduğunu görünce saldırı pozisyonuna geçtiler..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek 02:50

Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek

2015 yılında Sarıyer'de Amerikan konsolosluğuna yönelik saldırı sonrasında yaralı yakalanan eylemcinin vurulduğu anlara ait görüntüleri izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket 00:17

CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket

Sokak röportajında Laiklik elden gidiyor, irtaca geliyor sözleriyle sosyal medyada ünlenen Süleyman Çakır'a CHP'li gençlerden aşağılık bir saldırı geldi. Gençlerden biri Süleyman Amca'ya diş fırçası vererek aşağılamaya..

Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler 01:50

Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri, zorlu arazi şartlarında gerçekleştirilen askeri operasyonlarda saldırı amaçlı kullanılabilecek 6 bacaklı örümcek robot geliştirdi...

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Gazze'de Şehit Cenazesi 01:02

Gazze'de Şehit Cenazesi

Gazze'de şehit cenazesi İsrail savaş uçaklarının Gazze'de Hamas'a ait bir gözetleme kulesine düzenlediği saldırı sonucu şehit olan İzzettin Kassam Tugayları mensubu Abdulkerim Rıdvan (22) için Refah kentinde cenaze tören..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Ecel Terleri Döktüren Köpek Sevmesi 04:41

Ecel Terleri Döktüren Köpek Sevmesi

Görüntüde 4 köpeği yaklaşıp sevmek isteyen adam ama köpekler iri ve tehlikeli sanki yavru köpek seviyor,köpekler bir süre sonra saldırı pozisyonuna geçince olanlar oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit 00:47

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit

İsrail'den Gazze'ye saldırı: 2 şehit İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kasım Tugaylarına ait askeri noktaya düzenlediği saldırıda 2 Filistinli şehit oldu...

Arda Turan Hastaneyi Silahla Basma Görüntüleri 02:19

Arda Turan Hastaneyi Silahla Basma Görüntüleri

İşte Arda Turan - Berkay kavgasının hastane görüntüleri!..

11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz 1:21:37

11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz

11 eylül saldırılarının arka planında neler oldu. Saldırı gerçek mi? 11 Eylül'ün Gerçek Yüzü...

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:57

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir v..

Yaşlılara Yer Verilmesini İsteyen Genç Darp Edildi 01:13

Yaşlılara Yer Verilmesini İsteyen Genç Darp Edildi

İzmit-Kartal arasında sefer yapan 200 nolu halk otobüsünde ailesiyle yolculuk yapan şahıs, yaşlılara yer verilmediği için serzenişte bulunan 2 gence saldırdı. Kavgada, yaşlılara yer isteyen gencin dudağı patladı. Bir yol..

WATTOZZ Silahlı İnsansız Deniz Aracı 02:36

WATTOZZ Silahlı İnsansız Deniz Aracı

WATTOZZ SİDA Yüzde yüz yerli ve milli silahlı insansız deniz aracı WATTOZZ, görünüm itibari ile tamamen bir vatoz balığı şeklinde ve büyüklüğünde olup bu alanda dünyada tektir. WATTOZZ su altında balina, yunus balığı gi..

Gökhan Gencebay’ın Sağlık Durumu Nasıl ? 02:59

Gökhan Gencebay’ın Sağlık Durumu Nasıl ?

Gökhan Gencebay’ın Sağlık Durumu Nasıl İzle..

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı. 00:28

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Batman'da bulunan Aydınkonak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabanca ile Emin S.'ye ait eve gerçekleştirilen silahlı saldırının cep telefonu..

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Tartıştığı Gençlere Döner Bıçağıyla Saldırdı 01:02

Tartıştığı Gençlere Döner Bıçağıyla Saldırdı

Kütahya'da bir genç tartıştığı 2 yaşıtına belinden çıkardığı döner bıçağıyla saldırdı. Döner bıçaklı saldırı anı bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı...

Söz | 18.Bölüm 2:04:44

Söz | 18.Bölüm

#söz1milyonn1 milyon kere teşekkürler!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 18'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 38.Bölüm 2:18:28

Söz | 38.Bölüm

Söz’ün 38. Bölümünde;nDerman çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde...nnSelim’in (Burak Çelik) tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz (Tolga Sarıtaş) önderliğindeki Tim, deste..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu 00:56

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu

ABD İran destekli Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu. ... ABD Savunma Bakanlığı'nın çok sayıda ölü olduğu bildirdiği yazılı açıklamasında ABD kuvvetleri, Irak ve Suriye'deki beş KH tesisine karşı, örgütün saldırı dü..