#Hakan altun Şehri terk ediyorum müzik dinle

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece 57:54

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmesi Gerekenler... 05:04

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmes

Kendimiz ve başkalarının sağlığı için aşı olalım Diyarbakır’da aşılama oranlarının çok zayıf olduğunu anlatan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Diyarbakır’da aşılama oranları çok ama çok zayıf olduğunu görüyoruz. Fakat aşılama ..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk BB - Sende Yoksa 03:11

Haluk BB - Sende Yoksa

Haluk BB - Sende Yoksa Dinle Söz & Müzik: Haluk BB Düzenleme: Haluk BB, Alper Anık Yönetmen: Ozan Altun Sende Yoksa şarkı sözleri ile Sende yoksa kimsede yok Maalesef bu böyle hiç değişmiyor Sorsan hepsi orda ama ul..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Bayhan - Zifiri 05:58

Bayhan - Zifiri

Söz: Rüzgar Pehlivan Müzik/ Beste: Rüzgar Pehlivan ( Dinç Müzik Yapım ve Edisyon) Düzenleme: Cihangir İncemen Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan ..

Zeynep Casalini - Unutsam 03:22

Zeynep Casalini - Unutsam

Bir tüy gibi hafif olsam, dağılsam Yok olsam, kaybolsam, unutsam sevmeyi Tam şu anda söküp atsam bu kalbi Savursam sokağa dökülse kum gibi Tüm şehre kazınmış gibi Tek bir ad okuyor gözlerim sanki Adını görmezsem duyduğum..

Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sansar Salvo & Dila Uzun - Yeniden Dene (Kovala Soundrack) 03:38

Sansar Salvo & Dila Uzun - Yeniden Dene (Kovala Soundrack)

Söz: Sansar Salvo, Hakan Tunçbilek Müzik: Hakan Tunçbilek Düzenleme: Allame Yönetmen: Mustafa Güzelkokar..

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans) 04:15

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans)

Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Bas Gitar & Düzenleme: Cihangir İncemen Davul: Abdullah Şimşek Elektro Gitar: Metin Durkutlu Klavye: Suat Selen Perküsyon: Hakan Koparan Bağlama: Serhat Kırlangıç Ney: Hakan Altıntaş..

Fiki - Az Izmruznah 03:40

Fiki - Az Izmruznah

Fiki - Az Izmruznah (Boran ALTUN Remix) 2018 Listen..

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli 01:50

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Nice güzel Cumhuriyetli yıllara! Sizler için hazırladığım, sözü ve müziği bana ait olan Cumhuriyet şarkısıyla Cumhuriyet'imizin 97. yılını birlikte kutlayalım. Söz-Müzik-Düzenlem..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim 02:43

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim

Söz/müzik : Semicenk Düzenleme : ilkan Günüç & Semicenk Mix/Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Işık Şefi : Onur Ercan Prodüksiyon : Murat Can Geçer Yönetmen asistan : Serhan ..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar 03:12

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar

Bu gün artık.. yakabilirim bu sehri Dönebilirim deliye susa bilirim ya da.. Bu gün artık.. gidebilirim senden Durabilirim sensiz ölebilirim ya da. _______ Ben düşmezdim bu kadar yanmazdım ateşte.. Yanmazdım bu..

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce