#Hakan altun Şehri terk ediyorum müzik dinle

Selda Bağcan Sizin Kızıl Saçlı Bacınızım Harbiye’de Selda Bağcan Rüzgarı 08:53

Selda Bağcan Sizin Kızıl Saçlı Bacınızım Harbiye’de Selda Bağcan Rüzga

Selda Bağcan Harbiye konserinde rüzgar estirdi! “Sizler benim kahramanımsınız, ben de sizin kızıl saçlı bacınızım” dedi. Konsere gelen Hakan Akkaya İstanbul ve NewYork’ta projelerine devam ediyor.Yakında İstanbul’da 20.y..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle 1:31:15

Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle

Künye Yönetmen Remzi Jöntürk Senaryo Mehmet Aydın Yapımcı Ümit Utku Müzik Ali Ekber Çiçek Görüntü Yönetmeni Enver Burçkin Eser Mustafa Özkan Vizyona Giriş Tarihi 01 Kasım 1973 Süre 91 dk Tür Biyografi, Dram Özel..

  • Tv Series tarafından
  • 8.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi - Başka Başka 04:12

Gazi - Başka Başka

Başka Başka şarkı sözleri ile Gidiyorum bu gece Başka başka diyarlara Seviyorum gizlice Sen bilmiyorsun Sokaklar biliyor Teselli ediyorum kendimi Başka başka insanlarla Dalıyorum sessizce Sen görmüyorsun Yıldızlar görü..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

Bülent Ersoy - Geceler 04:07

Bülent Ersoy - Geceler

Bu sevdanın sonu gelmez sana veda ediyorum Yeni bir sevgili buldum deli gibi seviyorum Dindi gözlerimde yaşım tuzsuz aşım dertsiz başım Dindi gözlerimde yaşim tuzsuz aşım dertsiz başım Bundan böyle arkadaşım geceler ..

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu 07:05

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu Avusturya'da faaliyet gösteren Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) temsilcisi Hakan Gördü katıldığı TV programında Avrupa'nın iki yüzlülüğünü gözler ö..

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor...

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CIA Direktörü Pompeo'yu Kabul Etti 00:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CIA Direktörü Pompeo'yu Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CIA Direktörü Mike Pompeo'yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün CIA Direktörü Mike Pompeo'yu Mİ..

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!! 04:42

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!!

New York'ta yılda iki defa düzenlenen, New York Moda Haftası kapsamında Türk Modacı Hakan Akkaya Sonbahar/Kış koleksiyonunu sergiledi. Defilede manken Çağla Şikel de yer aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta! 11:43

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta!

Sibel Can önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde 3 bin kişiye konser verdi.Sibel Can'ın sahnede olduğu anlarda ise oğlu Engincan bir barda eğleniyordu.Engincan Ural ise en son Hakan Sabancı ile gecelerde görüntülenmi..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 93. Bölüm Fragmanı 01:27

İşte Benim Stilim 93. Bölüm Fragmanı

15 mart çarşamba günü yayınlanacak olan 93.bölümde programa Hakan Ural konuk olarak katılıyor...

  • ANKA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı 07:26

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, FETÖ ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesiyle ilgili olarak, A Spor'a özel açıklamalarda bulunurke..

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı 00:36

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı yayında! Aylin ve Hakan evleniyor! Fakat onları büyük bir tehlike bekliyor! Aylin ve Hakan ömür boyu mutluluğa adım atmak üzere evlilik yoluna girer. Fakat kendilerini kötü bir olayın iç..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce