#Hakan altun Şehri terk ediyorum müzik dinle

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma  02:34

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızı..

  • ANKA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri 10:54

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi Film İzle 1:12:07

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi F

Batman ve Robin bu defa hiç de kolay olmayan bir maceraya sürüklenmek zorundalar. Bu sefer Batman yani Bruce Wayne sevgili arkadaşı Harley ve onun ikinci kişiliği Two-Face arasında kalacaktır. Ancak işler bu kadarla da b..

Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi 00:50

Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi

Malezya’daki Wau Festivali kapsamında birbirinden ilginç uçurtmalar kıyasıya yarıştı. Melaka şehrinin Banda Hilir bölgesinde düzenlenen organizasyona Singapur, Tayland, Endonezya ve Çin’den 80 yarışmacı katıldı. Üzerle..

1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu 02:47

1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu

TAKE a look at the world’s longest monster truck that stretches for 32 feet and is worth 1 million dollars. The Sin City Hustler stands 12 feet tall and roams the desert of White Hills, Arizona, just 45 minutes outside L..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail'in Şehit Ettiği Filistinli Gencin Cenazesi Toprağa Verildi 00:58

İsrail'in Şehit Ettiği Filistinli Gencin Cenazesi Toprağa Verildi

Gazze Şeridi'nin doğu sınırında İsrail askerlerinin kurşunuyla yaralandıktan sonra şehit olan Abdullah Muhammed eş-Şehri (28) son yolculuğuna uğurlandı...

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

Ölümle Dans Eden İnşaat İşçileri 05:19

Ölümle Dans Eden İnşaat İşçileri

Malezya'nın başkenti ve en kalabalık şehri Kuala Lumpur'da çekilen inşaat işçilerinin görüntüleri hayrete düşürdü. Bir gökdelenin inşaatında kaydedilen görüntülerde, inşaat işçilerinin adeta ölümle dans ettiği anlar kame..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vampyr  E3 2017 Trailer  PS4 03:31

Vampyr E3 2017 Trailer PS4

Today’s trailer takes you through flu-stricken streets of 1918 London, as protagonist Dr. Jonathan Reid. As a doctor, you have taken an oath to find a cure for London’s flu-ravaged citizens and save the city. As a vampir..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu 01:30

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu

Postcard programının yeni bölümünde Kazakistan’ın güney doğusuna gidiyoruz. Ülkenin en büyük şehri Almatı’ya 200 kilometre mesafedeki Charyn Kanyonu’ndayız. Burası görenlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona Eyale..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağdaş Sanata Sıradışı Bir Bakış  Kaka Sergisi 01:40

Çağdaş Sanata Sıradışı Bir Bakış Kaka Sergisi

Avrupa’nın önde gelen liman kentlerinden biri olan Hollanda’nın Rotterdam şehri çağdaş sanatın en sıradışı sergilerinden birine ev sahipliği yapıyor. Dev insan dışkısı figürlerinin sergilendiği Boijmans van Beuningen Müz..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman

Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini konu alacak olan yapımın yönetmenliğini 6 Oscar ödüllü Aşıklar Şehri'nde birlikte çalışmış olan ve 2017 yılının Akademi Ödülleri'nde En İyi Yöne..

Bu Röportaj Fransa'nın Lyon Kentinde Yapıldı 01:14

Bu Röportaj Fransa'nın Lyon Kentinde Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı Avrupa şehri Lyon'da 24 Haziran seçim sonuçları için bakın neler denildi...

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

The Elder Scrolls Online  Clockwork City Launch Trailer PS4 01:16

The Elder Scrolls Online Clockwork City Launch Trailer PS4

A mysterious Daedric conspiracy threatens the Clockwork City. Enter Sotha Sil's realm and explore a mechanical world unlike anything else in Tamriel! Experience an all-new zone, a unique storyline, a new, challenging Tri..

  • BETA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken 02:10

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken

Aşağı Düden Şelâlesi (Karpuzkaldıran Şelalesi): Antalya il merkezinin yaklaşık 10 km. kuzeydoğusundaki bu şelâle, şehri simgeleyen tabiat güzelliklerindendir. 20 metre yükseklikten dökülür. Ana kaynağı Kırkgöz mevkisidir..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:38

Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle 1:12:25

Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Sultan IV. Murat ve Genç Osman’ın dostluğunu konu alır. IV. Murat çocuk yaşta tahta çıkmış, uzun bir süre annesinin ve kötü niyetli devlet adamlarının boyunduruğunda kalmıştır. Yönetimi tek başına ele alacak y..

Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro 00:17

Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro

Birleşik Devletler'in Georgia eyaleti Atlanta şehri Cumberlan AVM otoparkında yaşanan olayı siz değerli kardeşlerim için paylaşmaktan onur duyarım. Aralarında husumet yaşanan bayan kardeşlerimizin saç saça baş başa kavga..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kargalar yine istila etti! 01:25

Kargalar yine istila etti!

ARDAHAN YİNE KARGA İSTİLASINDA... KAR YÜZÜNDEN YUVASIZ KALAN KUŞLAR GECE VAKTİ ŞEHRİ BASTI. KANAT ÇIRPARAK KİMSEYİ UYUTMADILAR...

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Pakistan'da kum fırtınası- 5 ölü 03:21

Pakistan'da kum fırtınası- 5 ölü

Pakistan'ın Karaçi kenti sahili açıklarından Tauktae fırtınasının geçmesinin ardından kentte kum fırtınası meydana geldi. Şehri birbirine katan fırtınada 5 kişi hayatını kaybetti, birçok kişi yaralandı...

Isparta'da gül konvoyu düzenlendi 01:10

Isparta'da gül konvoyu düzenlendi

Isparta'da bu sene salgın sebebiyle 'Gül Festivali' yerine 'Gül Konvoyu' etkinliği düzenlendi. Güllerle donatılan araçlar şehri gezdi. İl sakinleri de unutamayacağı bir gün yaşadı...

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR! 02:28

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR!

Japonya'nın ikinci en büyük şehri Yamaguchi'de, maymunların bebekleri kaçırmaya çalışması, ısırması ve gizlice ana okullarına girmesinin ardından şehir alarma geçti...

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..