#Hakan altun Şehri terk ediyorum müzik dinle

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES

Emily Deschanel tarafından canlandırılmaktadır. Jeffersonian'da çalışan adli bir antropologdur. Alanında (adli antropoloji) dünyanın en iyilerindendir hatta en iyisidir. Cinayetlerin çözülmesi ve suçluluların yakalanması..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır 03:23

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır

Cinlerden Korunmak İçin Hangi Ayet ve Duaları Okumalıyız? Euzu besmele ile birlikte Fatiha, Nas, Felak, Ayet El Kürsi, Bakara suresinin son beş ayeti, Mümin suresinin başından masiir’e kadar okunmalıdır. Sürekli namaz a..

  • ZULMA tarafından
  • 2.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri 05:20

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duygusal konuşması ... Şunu asla unutmayın; o alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberdi, o yaradanın 'Habibim' diye seslendiği efendilerin efendisiydi. O hatem-ul enbiyaydı,..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..