#Hakan altun Şehri terk ediyorum müzik dinle

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016) 05:30

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016)

Arena'da Galatasaray'a soğuk duş! Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında Galatasaray, TFF 1. lig ekiplerinden Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Goller: 41' Carole (Galatasaray), 90+2 (p) Murat (Elazığspor) St..

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 25 Kasım 2016 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 25 Kasım 2016

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor. Resul Aydemir (Misal) ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz! 03:17

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz!

Fiko'nun sürprizi büyük bir moral oluyor ve herkesi çok mutlu ediyor. Tayfaya mesaj atan Fiko, onları acil mekana çağırıyor. Fiko için endişelenen başına bir şey geldiğinden endişeleniyor ve hemen mekana gidiyorlar. Meka..

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kod Adı K.O.Z Film İzle 1:47:10

Kod Adı K.O.Z Film İzle

Yargı ve polis teşkilatındaki yapılanma; MİT Müsteşarının ifadeye çağrıldığı gece; Gezi olayları; 17 Aralık döneminde MİT tırlarına yapılan operasyonlar; 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla birlikte neyin hedeflendiği; savc..

  • Tv Series tarafından
  • 6.583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor! 01:05

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Doru  Fragman 01:52

Doru Fragman

Doru her şeyden habersiz sürüsüyle yaşayan bir attır. Sürüde tesadüfen eski bir İngiliz yarış atı olan Çenebaz’dan gerçekleri öğrenmesiyle birlikte Demirkır’la da tartışır. Yaşadıkları vadiden dışarı çıkan Doru'nun peşin..

 O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler? 01:18

O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler?

O Ses Türkiye 2017 2018 Jüri Üyeleri Deniz Seki Murat Boz Yarışmanın geçtiğimiz sezonunda Ebru Gündeş'ten boşalan yeri Sibel Can doldurmuştu. Aldığımız duyumlara göre 7. sezonda Sibel Can'ın yerine hapisten çıkan Deniz S..

  • ANKA tarafından
  • 2.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET) 01:33

Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET)

Yaptığı transferlerle adından sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Milan, hazırlık maçında Borussia Dortmund'a 3-1 yenildi. Çin'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçına iyi başlayan Dortmund radığı golü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma 05:59

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma

Gerçek babası Sinan ile karşılaşan Naz, onunla ortak çok yönü olduğunu fark ediyor ve ondan yardım istiyor. Naz'ın hayali endüstriyel tasarım okumaktı. Sinan ise, yurtdışında önemli bir firmada tasarım üzerine çalışmakta..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turnuvanın En İyi Hareketleri - 4 Büyükler Salon Turnuvası 02:28

Turnuvanın En İyi Hareketleri - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turnuvanın Gol Krallığı - 4 Büyükler Salon Turnuvası 02:23

Turnuvanın Gol Krallığı - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turnuvanın En İyi 10 Golü - 4 Büyükler Salon Turnuvası 03:50

Turnuvanın En İyi 10 Golü - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce