#Hakan altun Şehri terk ediyorum müzik dinle

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane) 03:59

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane)

Helin Avşar 2 Kasım 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslı olan Avşar ailesinin en küçük bireyidir. Meral Hanım ve Celal Avşar'ın kızları olan Helin Avşar Hülya ve Leyla adında iki ablasıyla beraber 3 kar..

  • En Yeniler tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi& Sena Şener  Birden Geldin Aklıma 02:06

Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi& Sena Şener Birden Geldin Aklıma

Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarsar. Ferit Bulut’u geri almak ve sızıntıyı yapanı bulmak için bütün güçleri seferber eder. Nazlı bu süreçte Ferit’in en büyük destekçisi olacaktır. Bu da..

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler 00:45

Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor.Bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertliler, rakibini iki maç sonunda geçerek pla..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 8.Bölüm 1.Fragmanı 00:59

Kalp Atışı 8.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına 06:10

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına

Yeşilçam’ın önemli filmleri arasında gösterilen 100’ü aşkın filmde rol alan ve 38 yıldır figüranlık yapan 62 yaşındaki Ziya Çirkin namı diğer ‘Çirkin Ziya’, yaşamını kimseye muhtaç olmamak için sokaklarda org çalarak sür..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Kalp Atışı 12.Bölüm 1.Fragmanı 00:59

Kalp Atışı 12.Bölüm 1.Fragmanı

Kalp Atışı 12.Bölüm 1.Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Eylül Cuma Günü Yayınlanacak. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Ge..

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin 04:09

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin

Eyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorlukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Martıların Efendisi - Fragman  22 Aralık’ta Sinemalarda 01:48

Martıların Efendisi - Fragman 22 Aralık’ta Sinemalarda

İnsanların gözleri ara sıra dalgınlaşır ya, gizli ülke orasıdır işte! Martıların Efendisi 22 Aralık’ta Sinemalarda İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti 03:23

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 maçından birer puanla ayrılan Fenerbahçe, haftayı 17 puanla tamamladı ve lider Galatasaray'ın 9 puan..

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle 1:28:19

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle

Alman Avrat 40 Bin Mark - Ali Avaz (1988 - 88 dk) Konu: Almanya'da evlendiği alman karısıyla Türkiye'deki köyüne dönen Ali Avaz'ın yaşadıklarını esprili bir dilde anlatılmaktadır. Yönetmen : Ali Avaz Senaryo : Ali Avaz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle 2:00:57

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı 11:08

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı 'Öteki Taraf'ın galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya birçok ünlü isim akın etti.Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği Öteki Ta..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Görev 2013 Türk Filmi İzle 1:30:05

Görev 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek i..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle 1:42:40

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle

Konusu: Kendi yağıyla kavrulan mütevazı 3 ailenin öyküsünün aktarıldığı Hayattan Korkma naif dostluk filmi. Bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden bu üç ailenin üyelerinin aralarından..

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle 2:08:11

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..