#Hakan keleş samsun atakum big yellow taxi gecesi müzik dinle

Adı Efsane  - Naz Aşık Olduğunu İtiraf Etti! 03:57

Adı Efsane - Naz Aşık Olduğunu İtiraf Etti!

Naz, babasının mezarının başında ilk defa Hakan'a olan aşkını itiraf etti! Naz, Hakan'ın duygularındaki gitgellerden sıkılmış ve ona karşı olan duygularından dolayı acı çekmiştir. Son kez Hakan ile konuşur. Hakan, Naz'ın..

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük! 03:47

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük!

Hakan, bu sefer Naz'ı gerçek duygularıyla öpüyor! Hakan, Naz ile tanıştıkları ilk zamanlarda duygusal bir boşluk anında onu öpmüştü. Erken gelen bu öpücük hem Naz'ın, hem de kendisinin kafasını karıştırmıştı. Bu öpücükte..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh 03:25

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh Şarkı Sözleri [Intro] Tre, Tre [Verse 1: Bankroll Fresh] Dope boy 95 air max on Came from up the road boy you know we tax homes You want a whole thing hit me on the black phone Hood ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides 03:36

Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides

AN ECCENTRIC mechanic has converted a London taxi into a crazy rat-rod van in just seven days. 44-year-old Paul Bacon, from Leicestershire, spent £450 on a traditional black cab and with the help of some timber, fibregla..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meditation Music Relax Mind Body_ Deep Relaxation Music, Sleep Music, Yoga Music, Spa Music, ☯010 1:04:27

Meditation Music Relax Mind Body_ Deep Relaxation Music, Sleep Music,

Meditation Music Relax Mind Body: Deep Relaxation Music, Sleep Music, Yoga Music, Spa Music, ☯010 - Our relaxing Meditation Music is perfect for Deepak Chopra meditations, Buddhist meditation, Zen meditation, Mindfulness..

  • PengoTV tarafından
  • 2.743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı! 04:54

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı!

Hakan ile arasının açılmasının arkasındaki nedenin Tarık olduğunu öğrenen Melis, deliye dönüyor ve bunun hesabını sormak için babası ile yüzleşiyor. Katıldıkları okul balosunda Hakan'ı servis yaparken gören Melis, şaşkın..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 21.Bölüm - Ozan Kardeşliği Böldü! 05:53

Adı Efsane 21.Bölüm - Ozan Kardeşliği Böldü!

Hakan'ın kuzeni Ozan, Durmazspor kulübünün seçmelerini kaybeden Fiko, Ali ve Sadık'ı kendi karanlık işler için kullanmak ister! Hakan, Fiko, Sadık ve Ali yeni kurulan Durmazspor adlı kulübün seçmelerine katılıyor. Bu kıy..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

The Protector 1. Sezon 7. Bölüm İzle 41:38

The Protector 1. Sezon 7. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biometrix - Still Awake 03:12

Biometrix - Still Awake

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I'm still wide awake Can't sleep but I'm never looking back now Can't eat but I'm never looking back now. Can't fight the feeling I'm still wide awake tonight Clock..

Bremin - Çawreşamin 04:30

Bremin - Çawreşamin

KURDISH Çavreşamin Le çavreşamın Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Dil dixapinin Oyy le venagarin Salen ten tarin Oyy qatu napirsin Le çavreşamin Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Şew..

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro 04:17

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro

Samsun'da “fabrika gibi okul” olarak anılan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korona virüs döneminde ürettikleri hijyen ürünleri ile bu yıl 5 milyon TL ciro elde etmeyi başardı...

Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Top 10 Car Bass Music 2017 Bass Boosted Songs for Car 31:16

Top 10 Car Bass Music 2017 Bass Boosted Songs for Car

Tracklist: 0:00 Yellow Claw - DJ Turn It Up 3:30 Zeds Dead - Ratchet (Jauz Remix) 6:41 İzmir Marşı (Hakan Keleş Remix) 9:42 H.$VXND - Si Me Dices 12:55 Lil Jon ft. Three 6 Mafia - Act a Fool (Anbroski Remix) 15:24 Star W..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Berat Kandili Duası 02:55

Berat Kandili Duası

Berat gecesi edilen dualar geri çevrilmez ve Kandil duası günahların affedilmesine vesile olur. Amel defterinin yazıldığı gece olan Berat Kandili'nde Peygamberimiz Hazreti Muhammed bir duayı çokça okurdu. Berat kandilind..

  • JET TV tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj) 03:24

Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj)

They thought that you was a shy girl Until I made you my girl Girl you pushed me like a big button 'Til I cuffed you like you did somethin' You ain't gotta wait for it You ain't gotta wait for me to give you my love You ..

1990ların En İyi Yabancı Şarkıları 52:56

1990ların En İyi Yabancı Şarkıları

1990'ların en iyi yabancı şarkılar kolajı by Pengo (160 hd Klip retro şarkılar) Music: 1. Backstreet Boys - Everybody 2. Ace Of Base - Happy Nation 3. Los del Rio - Macarena 4. Ricky Martin - Livin' La Vida Loca 5. Blu..

  • PengoTV tarafından
  • 6.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky 03:06

French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky

French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky Şarkı Sözleri Oh my God, oh my God Blocka, blocka, big up, big up It’s the Coke Boy nigga with the A$AP Mob Oh my God, oh my God I see ‘em hatin’ on the boy huh? ‘Til I pull up..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..