#Hakan keleş samsun atakum big yellow taxi gecesi müzik dinle

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı! 06:09

Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı!

Hakan ve Naz arasında duygusal bir bağ oluşuyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gelen Hakan ve Naz, geçmişte yaşadıkları olumsuz şeyleri konuşuyor arasında yakınlaşma oluyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gele..

  • ANKA tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı İzle 00:45

Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı İzle

Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı yayında! Tarık, kendisine benzettiği için Hakan'ın, Melis ile olan ilişkisine karşı çıkmıştır. Melis, bu durumu düzeltmek için babası ile konuşmaya karar verir. Tarık'ın, Hakan ile konuşması..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Lil Yachty - Peek A Boo ft Migos 04:07

Lil Yachty - Peek A Boo ft Migos

[Intro: Quavo] Ricky Racks Peek-a-boo, woo! Peek-a-boo [Chorus: Lil Yachty] Uh, uh, play with that pussy like peek-a-boo, uh Play with that pussy like peek-a-boo, uh Play with that pussy like peek-a-boo, uh Play with th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceyda Torun İmzalı Kedi Belgeselinden Fragman Geldi 02:16

Ceyda Torun İmzalı Kedi Belgeselinden Fragman Geldi

İstanbul'da kedi olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatan Ceyda Torun imsalı 'Kedi' belgeselinden fragman geldi. Belgeselde Rat Catcher, Psycho, Gamsız, Deniz, Duman, Bengü ve Yellow isimli kediler rol alıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert 04:10

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert

[Intro] Yeah, oh Yeah, yeah [Hook: Lil Uzi Vert] Copped the drop top Hummer for the summer yeah Goyard bag with a hundred yeah And I know why you mad cause I'm stuntin' yeah Say I know I know why you mad cause I'm stunt..

FETÖ’nün Piramitsel Yapısı! 07:54

FETÖ’nün Piramitsel Yapısı!

FETÖ'nün ihanet piramidi mercek altına alındı. Programa konuk olan Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Keleş örgütün bilinmeyen yönleri ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Keleş, piramidin 4. katının 1..

İslam Dünyasını Ağlatan Türk İş Adamı 00:59

İslam Dünyasını Ağlatan Türk İş Adamı

İstanbul'a gelen bir Arap profesör ile MÜSİAD üyesi iş adamlarından Mustafa Keleş'in sohbeti sosyal medyada büyük ilgi gördü. Müslümanların bölünmüşlüğünü anlatırken gözyaşlarına boğulan iş adamı Keleş'in videosunu Arap ..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı 00:42

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor! Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut..

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanın Romantik Rüyası! 02:53

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanın Romantik Rüyası!

Nezarete düşen Hakan, Melis'in hayaliyle uykuya dalıyor ve rüyasında Melis ile dans ettiğini görüyor. Kıvanç'a attığı kafadan sonra nezarete giren Hakan, Melis'in hayali ile yaşadığı bu zor durumdan sıyrılıyor! Uykuya da..

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Hakandan Nazın Aklını Karıştıran Öpücük! 03:24

Adı Efsane - Hakandan Nazın Aklını Karıştıran Öpücük!

Naz, mahallede yaşadığı sorunları ağlayarak anlattığı sırada Hakan'dan onu şaşırtan öpücük gelir... Naz'ı tek başına ağlarken gören Hakan, onun yanına gider ve onu teselli etmeye çalışır. Annesinin yaptıklarından dolayı ..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor! 03:37

Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Hakan, Naz'a hata ettiğinden dolayı özür diliyor! Hakan, Naz'ı öpmesinden sonra hata yaptığını düşünerek ondan uzak durmuştu. Naz ise, bu öpücüğe anlam verememişti. Hakan, öpücüğü unutmasını söy..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 19.Bölüm - Bizden Öte Kardeşlik Yok! 01:49

Adı Efsane 19.Bölüm - Bizden Öte Kardeşlik Yok!

Tarık'ın vurulmasından sonra hayatın çok kısa olduğunu düşünen Fiko, Hakan ile barışıyor. Hakan, Sibel'in kendisini öpmesinden sonra Fiko'nun yüzüne bakamaz olmuştur. Kıvanç'ın olayı öğrenmesi ve kendisine şantaj yapması..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü! 06:05

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü!

Hakan ve Naz'ı aynı odada yakalayan Gülsüm deliye döner ve ortalığı ayağa kaldırır. Hakan, annesinden uzak durmak isteyen Naz'ı kendi evine götürür. Sabah olur; Gülsüm, Hakan'ın odasında Naz'ı görünce deliye döner. İkili..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Protector Teaser 00:28

The Protector Teaser

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir,..

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Bana Adını Sor Film İzle 1:38:16

Bana Adını Sor Film İzle

13 Mart 2015 tarihinde gösterime giren Bana Adını Sor adlı Türk filmi, IMDB üzerinden 6.3/10 puan alarak tüm kalitesini biz sinemaseverlere gösteriyor. Dram türüyle karşımıza çıkan filmin yönetmenlik koltuğunda Taner Gün..

  • PengoTV tarafından
  • 6.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Cina Folk Song - Four Seasons Flowering 02:37

Cina Folk Song - Four Seasons Flowering

on't Cry And Twelve Others... (1963) Walk Like A Man Silhouettes Why Do Fools Fall In Love Tonite, Tonite Lucky Ladybug Alone (Why Must I Be Alone) Sincerely Since I Don't Have You Big Girls Don't Cry Goodnight My Love ..

Angel Haze  Resurrection 04:09

Angel Haze Resurrection

ANGEL HAZE LYRICS Resurrection 2014, the year I died Now I'm resurrected like Jesus Christ I mean, y'all can tell by the shit I drive When the doors go Ah like frequent flights I mean, look inside my crib, look insi..

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ? 03:12

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ?

Lyrics for Downtown by DJ Battle feat. Lexy Panterra I went to the moped store, said, Fuck it. Salesman's like What up, what's your budget? And I'm like Honestly, I don't know nothing about mopeds. He said I got t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..