#Hakan yeşilyurt aşk kazanır

Hilmi Cem'den Murat'a Övgü Onun Gibi Arkadaşınız Varsa...108. Bölüm Survivor 2018 02:57

Hilmi Cem'den Murat'a Övgü Onun Gibi Arkadaşınız Varsa...108. Bölüm Su

Ödül oyunu öncesi seramonide söz alan Hilmi Cem, Survivor'a veda eden arkadaşı Murat Ceylan hakkında konuştu.....

  • BETA tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anıl Üçte Üç Yaptı ve Bir Üst Tura Yükseldi 99. Bölüm Survivor 2018 01:02

Anıl Üçte Üç Yaptı ve Bir Üst Tura Yükseldi 99. Bölüm Survivor 2018

Sembol oyununda Hakan ve Anıl karşı karşıya geldi. Anıl üç başarılı atışla bir üst tura yükseldi...

  • BETA tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bölük - Durdurun Şu Manyağı 10:06

Bölük - Durdurun Şu Manyağı

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Ayrılsak Da Beraberiz In Ayrılmaz Çifti Yıllar Sonra Bir Arada 02:36

Ayrılsak Da Beraberiz In Ayrılmaz Çifti Yıllar Sonra Bir Arada

Oyuncu Hakan Yılmaz 'Ayrılsak Da Beraberiz' dizisinde başrolü paylaştığı Janset Paçal ile yıllar sonra buluştu. Türk televizyonlarının en sevilen dizileri arasında yer alan 'Ayrılsak Da Beraberiz' dizisinin oyuncuları..

  • BETA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocukları Sibel Can'ı Doğum Gününü Bakın Nasıl Kutladılar 02:19

Çocukları Sibel Can'ı Doğum Gününü Bakın Nasıl Kutladılar

Engincan Ural ve Melisa Ural anneleri Sibel Can’ın doğum gününü kutladı. Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın Hakan Ural'dan olan çocukları Engincan ve Melisa Ural annelerinin doğum gününü unutmadı...

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Suçlamalarına Böyle Cevap Verdi 03:40

Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Suçlamalarına Böyle Cevap Verdi

Milan'da forma giyen millli futbolcu Hakan Çalhanoğlu dün Twitter hesabından yaptığı açıklamayla eşi Sinem Çalhanoğlu'dan boşanacağını açıklamıştı. Sinem Çalhanoğlu eşinin açıklamasına kendi sosyal medya hesabından ya..

  • BETA tarafından
  • 493 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sibel Can'ın Eski Kocası Sulhi Aksüt'ün Son Hali Görenleri Hayrete Düşürüyor 02:10

Sibel Can'ın Eski Kocası Sulhi Aksüt'ün Son Hali Görenleri Hayrete Düş

Sibel Can ve Sulhi Aksüt evliliği bir dönem, magazin gündemi hayli meşgul etmişti. Hakan Ural'dan boşanan, Karahan Çantay'la sansasyonel ilişkisi biten Sibel Can, 1 yıl içinde Sulhi Aksüt'le evlendi. 10 yıl evli kala..

  • BETA tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bölük - Halay Pozisyonu Al 10:02

Bölük - Halay Pozisyonu Al

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

Bölük - Verin Firarını 10:07

Bölük - Verin Firarını

Bölük , yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatıyor. Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu ..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Müslüm Teaser 01:00

Müslüm Teaser

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filminin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi ..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti 04:12

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti Dinle Söz: MertCan Ersoy, Erman UP Nakarat:Engin Suvay Müzik: Ümit Yurdagül Mix & Mastering: Tansu Dirim Kamera: Hakan Dinç Yönetmen: Fatih Koç, MertCan Ersoy Kurgu : Metehan Ersoy, Arif Toy..

Sinan Özen - Sevgilim 04:13

Sinan Özen - Sevgilim

Söz: Yusupov Bekzod Azamatoglı Beste: Satimov Farrux İbragimovich Adaptör: Hakan yazıcı Aranje : Tamer Özkan Mastering :Candar Köker Klip Yönetmeni : Alişan Günay yıldırım Yapımcı : Sinan müzik Menajerlik :05327811016 -..

  • PengoTV tarafından
  • 10.348 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek 06:23

Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek

Pet şişelerin, canlıların yaşamını tehdit ettiği ve toprağı öldürdüğünün anlatıldığı kampanyaya Demet Akalın, Saba Tümer, Burcu Esmersoy, Alişan, Hakan Peker, Yavuz Bingöl, Sinan Akçıl, Serkan Kaya, Behzat Gerçeker, Mehm..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fanta Reklamında Oynayan Hadi̇se’den Ice Tea Şarkısında Seksi̇ Dans 11:42

Fanta Reklamında Oynayan Hadi̇se’den Ice Tea Şarkısında Seksi̇ Dans

Fanta reklamında oynayan Hadi̇se’nin Ice Tea'nin sponsorluğunda Reynmen'in Ela şarkısında dans etmesi Magazin Noterinin 29 Temmuz'da yayınlanan 48. bölümünde konuşuldu. Sosyal medyadan paylaştığı dansıyla gündeme oturan ..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çakallarla Dans 5 Fragman 02:32

Çakallarla Dans 5 Fragman

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Mustafa Sandal'dan Olay Gönderme 16:55

Mustafa Sandal'dan Olay Gönderme

Mustafa Sandal'ın Harbiye'de verdiği konsere, birçok ünlü katıldı. Katılanlar arasında Nur Fettahoğlu, Hakan Sabancı, Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter ve Tuba Ünsal da yer aldı...

  • BETA tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şira - Akılsız Sevda 02:51

Şira - Akılsız Sevda

Söz : Serdar Ortaç , Tarık İster Müzik: Tarık İster Düzenleme : Tarık İster Mix : Tarık İster Mastering : Hakan Nart ( Artline ) Yönetmen: Alişan Günay Yıldırım..

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor 02:10

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler’de çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada, “Görgü tanıklarının ifadelerine göre yıkım firmasından ya da başka kişiler tarafından giriş katta kolonlarda bulunan ..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Selçuk - Ayrılıklara Dair 03:46

Selçuk - Ayrılıklara Dair

Selçuk - Ayrılıklara Dair Dinle Ayrılıklara Dair şarkı sözleri ile Bana seni sordu bugün gittiğimiz yerler Boğazdaki gemiler, arabalar, evler Küçücük kalplerin içinde gizli galiba devler Kimseler bilmeden kocaman sev..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle 12:50

Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle

Dörtlümüz sokakta köşe kapmaca oynarken postacı Kaptan ve Poğaça’nın babalarının gönderdiği bir kutu ve bir zarf getirir. Kutu kilitlidir ve anahtar yoktur. Zarfta anahtarın kuşun yuvasında olduğu yazmaktadır. Dörtlümü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Ayarcı Mahmut - Aşkın Adı Antalya 04:05

Ayarcı Mahmut - Aşkın Adı Antalya

Ayarcı Mahmut'un, Melodi Müzik etiketiyle yayınlanan Aşkın Adı Antalya isimli tekli çalışması, Söz & Müzik: Hakan Türkmen Yönetmen: Efsane Hüseyin / Erhan Şahin..

Bora Denev - Gidiyorum 03:45

Bora Denev - Gidiyorum

Söz & Müzik: Bora Denev Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Mix : Hakan Turhal..