#Hakan yeşilyurt aşk kazanır

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu! 02:10

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu!

Hakan, Melis'i üstünde Yolun Sonu yazan duvarın önünde ayrılıklarına ikna etmeye çalışır! Hakan, Tarık'ın kızı Melis ile olan ilişkileri için söylediklerine hak verip istemeye istemeye ayrılığı kabullenir; fakat, Melis..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor! Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu bü..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Denizlispor-1-2-Altınordu & Maç Sonu Saha Karıştı 01:15

Denizlispor-1-2-Altınordu & Maç Sonu Saha Karıştı

Yeşilyurt Spor, Bilecikspor maçının 90+5. dakikasında başlayan gerginlik maç sonunda ortalığın karışmasına neden oldu..

Ses Tellerini Güçlendiren Egzersiz 01:56

Ses Tellerini Güçlendiren Egzersiz

Terapist Maral Yeşilyurt anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasan Ali Yücel - Leyli 03:54

Hasan Ali Yücel - Leyli

Hasan Ali Yücel - Leyli Dinle Söz & Müzik: Ercan Düzgün Düzenleme: Serkan Yeşilyurt Yönetmen: Hasan Ali Yücel..

Dolmuş Şoförünü Tekme Tokat Döven Kadın 00:55

Dolmuş Şoförünü Tekme Tokat Döven Kadın

İzmir'de Yeşilyurt- Bornova dolmuş şoförü ile tartışan kadın, şoförü dolmuştan indirip tekme tokat dövmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devrim Özkan - Düşlerinde Gül Bağla 04:19

Devrim Özkan - Düşlerinde Gül Bağla

Söz & Müzik: Devrim Özkan Düzenleme: Serkan Yeşilyurt..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Murat Taylan -  Gel Gör Beni 05:13

Murat Taylan - Gel Gör Beni

Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben Yunus-i bi-çareyim Aşk elinden avareyim Baştan ayağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Big Sean - Halfway Off The Balcony 03:54

Big Sean - Halfway Off The Balcony

I am ready right now Uh huh I look up I don't even know no more I think it's funny how it go down I don't even know no more Official shit, [Hook] I'm hangin' halfway off the balcony Overthinkin' 'cause my job is way mor..

Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Buju Banton - Steppa 04:29

Buju Banton - Steppa

Buju Banton - Steppa SÖZLERİ LYRICS: You a hear me selecta A more music and less talk I would a talk to the youth them world wide But let me start from east And forward on to the west side Up top jungle all bout Zim..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray  Kadir İnanır  Türk Filmi İzle 1:19:42

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmeniliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmdir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aş..

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye 02:32

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye

Hayatın adaleti, her zaman giden kazanır, Böyledir bu çok değer verirsen, sevgisi azalır, Başka yerde, başka kolda, aşk öylemi yaşanır, Onca güzel günleri, bi elvedaya sığdırır, Bugün seninle düşlediğim hayallerimle uyan..

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..