#Hakim savcı lojmanı

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı 03:31

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin 'gaybubet' olarak adlandırılan gizli evlerine yönelik eş zamanlı operasyonlarda 10'u kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu 02:43

İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu

Cem Korkmaz'ın oyuncu babası Muhittin Korkmaz, Acım çok büyük. Canımı kaybettim dedi. İnternette paylaştığı videolarla ünlenen Cem Korkmaz dün akşam Üsküdar'daki evinde intihar etmiş, cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp..

  • PengoTV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MLB The Show 18  The Future İs Coming  Aaron Judge Cover Announce  PS4 00:46

MLB The Show 18 The Future İs Coming Aaron Judge Cover Announce PS4

Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this was only the beginning. Judge went on to have a record-breaking rookie season in 2017, was na..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle 2:12:59

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğu..

  • PengoTV tarafından
  • 9.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nerd Nedir 03:36

Nerd Nedir

Bütün Nerdler toplandık (Genç Geekler rahatsız) Nerd Nedir? Uzun yıllardır Amerikan gençlik kültürüne hakim, ergenlik sürecinde gençlerin sosyal sınıfını belirleyen 2 terim bulunmakta: Geek ve Nerd . Fazla ders çalış..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti 02:06

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti

ABD'nin meşhur komedi dizilerinden 'Glee' ile adını duyuran 35 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Salling'in Los Angeles'ta intihar ederek hayatına son verdiği açıklandı. Glee dizisiyle şöhrete kavuşan Mark Salling’in bugün..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin Kendi Yazısını Okuyamaması 00:47

Putin Kendi Yazısını Okuyamaması

Olay Cuma günü Rusya parlamentosu alt ve üst kanadı Duma ile Federasyon Konseyi üyelerinin Putin başkanlığında ülke yasalarını tartıştıkları danışma toplantısında yaşandı. İlk önce Federasyon Konseyi Başkanı Valentina M..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Çakallarla Dans 5 Fragman 02:32

Çakallarla Dans 5 Fragman

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum..

Ezhel Yaka Paça Gözaltına Alındı 05:34

Ezhel Yaka Paça Gözaltına Alındı

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği suçlamısyla 1 yıl hapis cezası alan rapçi Ezhel, dün İzmir konseri sonrası havalimanında yaka paça gözaltına alındı. Şarkılarında uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği iddiasıyla ..

  • BETA tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

EYE 00:12

EYE

Naked Eye/ Çıplak Göz Bakış açılarımız hayatımıza ne kadar hakim ya da bizi ne kadar yönlendiriyor, yönetiyor?Kendimizi bildiğimiz andan itibaren, ileriki yıllarda oluşacak bakış açımızın temelleri rolmodeller aracılığıy..

subhanallahi wa bihamdihi zikir Dhikr zikr 2:59:52

subhanallahi wa bihamdihi zikir Dhikr zikr

#Sübhânallahivebihamdihi subhanallahi wa bihamdihi dua dhikr zikr zikir Subhanallah Wa Bihamdihi #SubhaanAllaahiWaBihamdihi سبحان الله وبحمده subhanallahi wa bihamdihi in zikr nsubhanallahi wa bihamdihi 10000x, subha..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video) 03:03

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video)

YUH YUH (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İmre Haydaroğlu Söz & Müzik: Aşık Mahzuni Şerif Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Elektro Bağlama: Ali Yılmaz Vokal: Oğuz Yılmaz Uzaktan yakından yuh çekm..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce