#Hakkani örgütü

Fırat Kalkanı Bölgesinde Hayat Normale Dönüyor 01:57

Fırat Kalkanı Bölgesinde Hayat Normale Dönüyor

Terör örgütü DEAŞ tarafından kaçırılan Alpaslan Türkiye'ye getirildi. Annesine kavuşan Alpaslan, Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti...

DEAŞ'ın Kaçırdığı Alpaslan Türkiye'ye Getirildi 00:32

DEAŞ'ın Kaçırdığı Alpaslan Türkiye'ye Getirildi

Terör örgütü DEAŞ tarafından kaçırılan Alpaslan Türkiye'ye getirildi. Annesine kavuşan Alpaslan, Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti...

Deaş'ın Yılbaşı Planı Bozuldu 03:20

Deaş'ın Yılbaşı Planı Bozuldu

Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda kendilerine ‘Yalnız kurt’ ismini veren yılbaşında eylem hazırlığında olan 2’si Suriyeli 12 kişi gözaltına alındı...

Oyun Bağımlısı Çocuklar Tehlike Altında 14:09

Oyun Bağımlısı Çocuklar Tehlike Altında

Dünya sağlık örgütü yaptığı açıklamada, bilgisayar oyunu bağımlılığının da kılavuzda akıl hastalığı başlığı altında kabul edileceğini belirtti...

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Kahramanlara Selam Gönderdi 05:47

Erdoğan Kahramanlara Selam Gönderdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yılbaşını geçireceği ve 19 Nisan’dan bu yana terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı’na geldi. Soylu’nun, burada telefonla aradığı Cumhu..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..

Ebola Nasıl Teşhis Edilir 00:36

Ebola Nasıl Teşhis Edilir

Ebolanın teşhisi için, hastadan alınan kan örneğinin Dünya Sağlık Örgütü tarafından oluşturulmuş referans laboratuvarlarda test edilmesi gerekir. ELISA testi ve tanı doğrulama için PZR tetkikleri yapılmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze 05:14

PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze

Bölücü terör örgütü PKK'nın, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde dershane önünde 3 Ocak 2008'de düzenlediği, 6'sı öğrenci 7 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının acısı hafızalardan silinmedi...

Beyin Tümörü Türleri Nelerdir 02:12

Beyin Tümörü Türleri Nelerdir

Beyin tümörleri öncelikle iyi huylu ve kötü huylu tümörler olarak ikiye ayrılabiliyor. Kötü huylu tümörler glial tümörlerdir. Beynin diğer dokularından menşeini alan tümörler de var. Beyin zarından menşeini alan meninjiy..

  • NABIZ tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi 00:34

Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda teröristlerin kullandığı 1 sığınak, 1 kilogram patlayıcı ve çok miktarda patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirilerek imha edil..

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı 00:34

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı

Elazığ merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 eski polisten 7'si tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturm..

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı 00:37

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsa..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Tunceli'de Teröristlerin Kullandığı 2 Sığınak İmha Edildi 00:19

Tunceli'de Teröristlerin Kullandığı 2 Sığınak İmha Edildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda teröristlerin kullandığı 2 mağara imha edilirken, çok sayıda malzeme ele geçirildi...

Mor beyin mağduru gazeteci Ömer Faruk Aydemir serbest bırakıldı 03:46

Mor beyin mağduru gazeteci Ömer Faruk Aydemir serbest bırakıldı

Terör örgütü tarafından kullanılan bylock haberleşme sistemini kullandığı gerekçesiyle 5 ay önce tutuklanarak cezaevine konulan İhlas Haber Ajansı’nın İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir tahliye edildi...

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu 00:56

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK hedefleri topçu atışlarıyla vuruldu...

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..