#Hakkani örgütü

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

50 Yıldır Esed Bugün De Pyd Pkk Aynı Zulmü Yapıyor 01:44

50 Yıldır Esed Bugün De Pyd Pkk Aynı Zulmü Yapıyor

Suriye'nin Haseke ilinin Amuda ilçesinde 2013'te terör örgütü PYD/PKK tarafından gerçekleştirilen katliamdan kaçarak 11 çocuğu ile Türkiye'ye sığınan Süleyman Muhammed Ömeroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na gönülden destek ve..

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Yasa Dışı PKK Yürüyüşü Durduruldu 00:56

Almanya'da Yasa Dışı PKK Yürüyüşü Durduruldu

Almanya'nın Köln kentinde sokağa çıkan terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının yürüyüşü, polis tarafından yasa dışı ilan edilerek durduruldu...

PYD Ve PKK'lıların Etkisiz Hale Getirilme Anı Kameraya Yansıdı 00:26

PYD Ve PKK'lıların Etkisiz Hale Getirilme Anı Kameraya Yansıdı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, sınır hattına iş makinesiyle mevzi kazan terör örgütü PYD/PKK mensuplarının Türk Silahlı Kuvvetlerince etkisiz hale getirilme anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Hamas ile El Fetih Anlaştı 00:53

Hamas ile El Fetih Anlaştı

Filistin’de Gazze Şeridi’nin yönetimini elinde bulunduran Hamas, Batı Şeria’yı yöneten El Fetih’le uzlaşmaya vardı. Hamas ve El Fetih heyetleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de Salı günü başlayan görüşmelerin ilk tu..

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

PYD-PKK Mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Ve Kilis'e Roketli Saldırı Yapıldı 02:19

PYD-PKK Mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Ve Kilis'e Roketli Sald

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi ve Kilis'e roketli saldırı düzenlendi...

Zeytin Dalı Harekatı'nda 'Fırtına' Etkisi 00:53

Zeytin Dalı Harekatı'nda 'Fırtına' Etkisi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'deki terör hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda yerli üretim Fırtına obüsleri de önemli rol üstleniyor. AA ekibinin görüntülediği atışlarda terör örgütü hedefleri başarıyla imha e..

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı 01:00

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı

Özellikle komedi filmlerindeki başarılı dövüş sahneleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü aktör, yönetmen ve yapımcı Jackie Chan yeni filminde çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Londra’da mülayim bir iş adamını canla..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

PYD-PKK'dan Reyhanlı'ya Roketli Saldırı 01:04

PYD-PKK'dan Reyhanlı'ya Roketli Saldırı

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesine roketli saldırı düzenlendi...

PKK'nın Üst Düzey 2 Yöneticisi Öldürüldü 04:16

PKK'nın Üst Düzey 2 Yöneticisi Öldürüldü

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu terör örgütü PKK'nın mavi listede yer alan üz düzey 2 yöneticisinin ölü ele geçirildiğini açıkladı...

Biri Mavi Kategoride Pkk'lı 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:18

Biri Mavi Kategoride Pkk'lı 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi...

PYD-PKK'dan Kilis'e Roketli Saldırı 01:06

PYD-PKK'dan Kilis'e Roketli Saldırı

Terör örgütü PYD/PKK tarafından Kilis kent merkezine roketli saldırı düzenlendi...

Terör Kurbanı Fatma'yı Yakın Arkadaşı Anlattı 02:19

Terör Kurbanı Fatma'yı Yakın Arkadaşı Anlattı

Afrin'den terör örgütü PYD/PKK mensupları tarafından yapılan roketli saldırıda en yakın arkadaşı Fatma Avlar'ı kaybeden Meryem Şanverdi, genç kız için her gün dualar edip, gözyaşı döküyor...

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı 00:46

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı

Fotoğraflarda Gülen'in, Pensilvanya'daki evinde örgüt elemanlarına masaj yaptırırdığı görülüyor. FETÖ'nün yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafları yayımlandı. Fotoğr..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi 00:15

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait mühimmat bulundu.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynel Abidin ve Kışla mah..

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda'da PYD-PKK Yandaşları Türklere Saldırdı 01:28

Hollanda'da PYD-PKK Yandaşları Türklere Saldırdı

Hollanda'nın Rotterdam kentinde gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları, Türklere saldırdı...

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde 01:07

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı, 2'nci günün sonunda çalışmalarını tamamlarken Parti Meclisi'ne (PM) seçilen isimler dikkat çekti. Terör örgütü PKK/PYD'yi savunan, şehitleri aşağılayan ve ÖSO'ya terörist diyen isimlerin ..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..