#Hakkani örgütü

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor 03:03

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu ensesinden vurularak şehit edilen Muharrem Kerem Yıldız'ın (29) ailesi, darbe dava..

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı 01:05

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin'den İdlib'deki Atme sığınmacı kampına havan topu saldırısı düzenlendi. Saldırıda, 1 sivil öldü, 7 sivil yaralandı...

'Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı İle Afrin'i Temizlediğinde Evimize Döneceğiz' 02:39

'Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı İle Afrin'i Temizlediğinde Evimize Döne

Terör örgütü PYD/PKK'nın zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan Afrin sakini Selahattin, Zeytin Dalı Harekatı'yla terörden arındırılmasının ardından memleketine geri dönmenin umuduyla yaşıyor...

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aşune Sinirli'ye Taziye 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aşune Sinirli'ye Taziye

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düzenlenen roketli saldırılarda hayatını kaybeden 68 yaşındaki Rıfat Sinirli'nin ailesini ziyaret etti...

Beni Fetö'cü Sanmasınlar Diye Arabama Bayrak Asıyorum 02:55

Beni Fetö'cü Sanmasınlar Diye Arabama Bayrak Asıyorum

Finlandiya'da yayın yapan bir TV kanalı Türkiye'de yaşayan ve polis tarafından aranan FETÖ'cülerle röportaj yaptı. Terör örgütü mensubu kişi FETÖ'cü olduğu anlaşılmasın diye arabasına bayrak asıp, camın kenarına içmediği..

Afrin'de Teröristlerin Gizlendiği Labirent Tüneller Bulundu 02:07

Afrin'de Teröristlerin Gizlendiği Labirent Tüneller Bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurlarının Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'dan temizlediği Sirgaya Tepesi'nin birbirleriyle bağlantılı beton tünellerle çevrili olduğu görüldü...

Şehit Babası  Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatansız Olunmaz 01:40

Şehit Babası Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatan

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan (25), Kilis'te son yolculuğuna uğurlandı...

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor 01:48

Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor

ABD'de düşünce kuruluşu Ortadoğu Enstitüsünün Terörle Mücadele Bölümü Direktörü Charles Lister, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'ya verdiği desteğin Türk-Amerikan ilişkilerine ciddi düzeyde bozucu etki yapmasının kaçınılmaz..

Firari Eski Hsyk Genel Sekreteri Kaya Yakalandı 00:28

Firari Eski Hsyk Genel Sekreteri Kaya Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yargı yapılanmasına yönelik toplantıları organize eden eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri ve Yargıtay üyesi firari Mehmet Kaya, Çanakkale'de yakalandı...

Şehit Piyade Astsubay Ömer Bilal Akpınar Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:02

Şehit Piyade Astsubay Ömer Bilal Akpınar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar, memleketi Karabük'te son yolculuğuna uğurlandı...

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Çoklu Roketatarlar Ve Obüslerle Terör Mevzileri Vuruluyor 00:33

Çoklu Roketatarlar Ve Obüslerle Terör Mevzileri Vuruluyor

Terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) çoklu roketatar ve obüs toplarıyla ateş altına alındı...

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama 01:21

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama

Kilis'te roket isabet eden tarihi Çalık Camine Kilis Valisi Mehmet Tekin Aslan gelerek incelemelerde bulundu. Akşam namazının kılındığı esnada terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camiine isabet et..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı 00:31

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı

Afrin'de Gören Yapan Askerlerimizin Kamapp Yoluyla Bize Gönderdikleri Videoda Yerli Silahlar Kullanılarak Terörist Avına Devam Ediyorlar. Katme köyünde YPG cephaneliği vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Af..

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım 01:14

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım

Başbakan Yıldırım, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'yı desteklemesine ilişkin, NATO'da müttefikimiz, uzun yıllar stratejik ortak diye düşündüğümüz Amerika'nın artık aklını başına toplayıp doğru dürüst bir karar vermesi lazı..

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te 24:48

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak gazetesi muhabiri Yılmaz Bilgen, PKK'nın asıl hedefi Cinderes. Terör örgütünün 1984'te ilk şekillendiği yer burası. Bu yüzden Cinderes, terör ..

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı 00:57

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa, Kırıkhan ve Kumlu ilçelerinde öğrenciler ders başı yaptı. Terör örgütü PYD/PKK'nın saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar'ın okulunda ise büyük üzüntü yaşandı...

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu 00:55

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu

TSK'den Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada ''Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.141 olmuştur'' denildi. Açıklamada ''Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen..

Deli Yürek 1. Bölüm İzle 1:00:45

Deli Yürek 1. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 2. Bölüm İzle 54:39

Deli Yürek 2. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor 00:36

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Bölgesinde Bölücü Terör Örgütü PKK'ya karşı operasyonlar devam ediyor. Trabzon'un Maçka ve Tonya ilçesinin yüksek kesimlerinde karla kaplı tepelerde sürdürülen operasyonlara Jandarma Özel Harekat ve Jandar..

Deli Yürek 3. Bölüm İzle 56:39

Deli Yürek 3. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 4. Bölüm İzle 41:12

Deli Yürek 4. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..