#Hakkani örgütü

Afrin'de Ypg Pkk'nın İşkencesine Maruz Kalanlar Yaşadıklarını Anlattı 01:59

Afrin'de Ypg Pkk'nın İşkencesine Maruz Kalanlar Yaşadıklarını Anlattı

Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin'in Racu beldesinde teröristlerin alıkoyduğu kişler yaşadıklarını işkenceyi ve korku dolu anlarını anlattı...

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor 02:17

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor

Diyarbakır Lice 1. Jandarma Komando Alay Komutanlığı, terör örgütü PKK'ya karşı gece gündüz demeden yürüttüğü operasyonlarla bölgede güvenliği tesis ediyor...

Türbeyi Terörist Mezarlığına Çevirmişler 01:37

Türbeyi Terörist Mezarlığına Çevirmişler

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik Cudi Dağı bölgesinde düzenlenen operasyonda terörist mezarlığına dönüştürüldüğü tespit edilen türbe temizlendi...

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti 00:22

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi...

Afrin'de Teröristlerin Mayın Döşediği Hendekler Temizleniyor 00:59

Afrin'de Teröristlerin Mayın Döşediği Hendekler Temizleniyor

TSK ve ÖSO, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nın ilerleyişine ve sivillerin çıkışına engel olmak için kazdığı hendekleri kapatıyor, mayınları imha ediyor...

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti 00:36

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa B..

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati 02:10

Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati

Suriye'nin Afrin bölgesinden terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sivil yerleşim yerlerine roket ve havanla düzenlenen saldırılar sonucu zarar gören ailelere devletin şefkat eli uzandı...

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor 01:49

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor

Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri ile üs bölgesi olarak kullandığı araz..

Skandal: Eren Erdem'in Vatana İhanet Görüntüleri Ortaya Çıktı 03:55

Skandal: Eren Erdem'in Vatana İhanet Görüntüleri Ortaya Çıktı

CHP milletvekili Eren Erdem'in Türk İstihbaratı (MİT) hakkında Fransızlara bilgi verdiği skandal görüntülere ulaşıldı. Terör örgütü PKK'nın 3 kurucusunun Paris'te suikast sonucu öldürüldüğü olayının tek sanığı Ömer Güney..

Eskişehir'de FETÖ'nün Hücre Evlerine Operasyon 00:32

Eskişehir'de FETÖ'nün Hücre Evlerine Operasyon

Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine düzenlenen operasyonda 2'si kadın 11 şüpheli gözaltına alındı...

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı 01:49

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı

Bursa'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olduğu tespit edilerek görevden ihraç edilen eski polis memuru bir arkadaşı ile birlikte kuyumculara sahte altın satarken yakalandı...

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı' 02:18

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı'

Uluslararası Af Örgütü, Myanmar'ın Arakanlı müslümanlara yönelik yapığı zulmü dokuz ay süren yoğun bir araştırma sonucunda rapor haline getirdi...

O Teröristlere Yönelik Operasyonlardan Sıcak Görüntüler 00:29

O Teröristlere Yönelik Operasyonlardan Sıcak Görüntüler

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt köyünde bakkal Mevlüt Bengi’nin AK Parti’yi desteklediği için terör örgütü tarafından infaz edilmesinin ardından bölgede başlatılan operasyon tüm hızıyla sürüyor...

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı 02:42

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eşiyle yaralanan Ayla Kasarcı, 15 Temmuz'u darbe kalkışmasından ziyade haç ile hilalin kavgası olarak görüyo..

Ölümlü Dünya Hd İzle 1:42:20

Ölümlü Dünya Hd İzle

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Afrin'in 'Şurta' Gücünü Mavi Bereliler Eğitiyor 01:01

Afrin'in 'Şurta' Gücünü Mavi Bereliler Eğitiyor

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü YPG/PKK mensuplarından arındırılan bölgelerde asayişi sağlaması amacıyla kurulan ve yerel halktan oluşan Şurta gücünü Bornova Jandarma Komando Tugayına bağlı mavi bereliler eğ..

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakalandı 01:06

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakal

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde HDP'den Kayseri milletvekili adayı olan Zenun O'nun evinde kaldığı tespit edilen yakını, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal alan yapılanmasına katılma hazırlığı yaptı..

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik 01:34

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik

Özgür Suriye Ordusu, Afrin'de yerli üretim silahlı insansız hava aracı ile imha edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla Türk ve Suriye devrimi bayrağının yer ..

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi 00:32

Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi

Rodos'a kaçmaya çalışan FETÖ firarileri Mersin'e getirildi KKTC'den Yunanistan'ın Rodos Adası'na yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi 50 şüpheli Mersin'e getirildi...

FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:38

FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığında yaşananlara ilişkin yeni gör..

Sudan'da FETÖ'den Alınan Okulların Açılışı Yapıldı 01:19

Sudan'da FETÖ'den Alınan Okulların Açılışı Yapıldı

Sudan'da FETÖ'den alınan okulların açılışı yapıldı Sudan'da geçen yıl Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) alınarak Türkiye Maarif Vakfı'na devredilen okulların toplu açılışı gerçekleştirildi...

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Ölümlü Dünya - 11 Mayıs'ta Yeniden SinemalardannNesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışar..

  • Khan Owner tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen 03:25

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sözde yurtta sulh konseyi nce Manisa ve İzmir'de sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı tümgeneral Memduh Hakbilen, Ege ..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..