#Hakkari’de İse 511 teröristin etkisiz hale getirildi

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı 01:06

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hattını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Halep ..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Merve Sevin Elbisesi İle Jüriyi Büyüledi! 10:49

Merve Sevin Elbisesi İle Jüriyi Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde Merve Sevin yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenilince bir itirafta bulundu. Merve aslında üstündeki elbisesinin uzun kollu ve çok demode bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

Halk Borsaya Yöneldi 01:37

Halk Borsaya Yöneldi

Salgın sürecinde vatandaş borsaya yöneldi. Yerli yatırımcı sayısı 1,5 milyonu aştı rekor kırdı. Mayıs ayında borsa yatırımcısını en fazla artıran iki il ise Şırnak ve Hakkari oldu...

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oh Olsun  Ona Burada Patron Derler 12:55

Oh Olsun Ona Burada Patron Derler

Oh Olsun | Ona Burada Patron Derler Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soyga..

Oh Olsun  Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler 02:31

Oh Olsun Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı! 08:59

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Duygu Çevik, Dilara Taşkın ile değiştirdiği ayakkabılarına isyan etti ve Dilara ile gerçek arkadaş olmadıklarını söyledi. Merve Sevin ise ..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..