#Hakkari’de İse 511 teröristin etkisiz hale getirildi

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı 04:21

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı

Adana'da polis ekiplerinin terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 600 polis’le 40 adrese eş zamanlı operasyon başlattı...

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:25

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu..

  • ANKA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon 00:07

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin hakim ve savcı çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Manisa’da operasyon düzenlendi. O..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

İstanbul’da Terör Operasyonu 01:47

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Ş..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsanlarına mı Geldi? 16:48

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsa

Ev hayvanlarının çiplenmesinden sonra insanlara da dijital kimlik geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın o açıklaması ne anlama geliyor? Evcil hayvanların çiplenmesi gündemdeyken, insanlara da dijital kimlik g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak 01:13

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak

Avrupa Komisyonu mülteci krizi kapsamında askıya alınan Dublin anlaşmasının yeniden yürürlüğe girebileceğini belirtti. Üye ülkelerin Mart ayından itibaren Yunanistan'a yeniden sığınmacı gön-dere-bilmesi öngörülüyor. AB K..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Mutfak Dekorasyonuna Dair Eğlenceli ve Şık Fikirler 07:56

Mutfak Dekorasyonuna Dair Eğlenceli ve Şık Fikirler

Mutfaklarınız küçük olabilir bu durumda sizde mutfağınızı büyütme imkanınız da yok ise mevcut alanı daha kullanışlı hale getirmek için bazı dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız olacaktır.Yada çok büyük mutfağa sahipsinizdi..

  • Kadınca tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merakla Beklenen Transformers 5'ten Fragman Yayınlandı 04:25

Merakla Beklenen Transformers 5'ten Fragman Yayınlandı

25 Haziran'da vizyona girecek Transformers serisinin yeni filminden fragman geldi. Transformers 5: Son Şövalye ismiyle yayınlanacak film için heyecan sürerken yayınlanan fragmanda dünyanın ne hale geldiğini görüyoruz. Ma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı

Tarık ve Bahar kendilerini şanslı hissetmeye başlayabilirler. Tarık yaptığı büyük jestin altında kalmak istemeyen Bahar güzel bir sürpriz hazırlamanın peşindedir.Hakan cephesinde iler biraz karmaşık hale geliyor. Hakan ..

Skolyoz Tedavisinin Başarı Oranı Nedir 02:23

Skolyoz Tedavisinin Başarı Oranı Nedir

Skolyoz tedavisi üç gruba ayrılabilir. Bunlar egzersiz uygulamaları, korse uygulamaları ve cerrahi operasyondur. 45-50 derecenin üzerindeki skolyozlarda uygulanan cerrahi operasyonla skolyotik omurga düz hale getirilir v..

  • NABIZ tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır 00:53

Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır

Kalça protezi yapılan bir hasta bir gün dinlendikten sonra yavaş yavaş yürütülmeye çalışılır. Üç-dört günün sonunda hastane koridorunda koltuk değneği ya da yürüteç yardımıyla yürüyebilir hale gelir. Evde de rehabilitasy..

  • NABIZ tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 7 yıl önce