#Hakkari’de İse 511 teröristin etkisiz hale getirildi

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanlar 02:29

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Ş

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor 02:10

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor

Ürpertici görüntülerde küçük bir kız çocuğu oyuncaklarıyla oynarken odanın diğer köşesinde duran oyuncak bebeği kendi kendine hareket ediyor. Sonrasında yaşananlarsa çok daha ürpertici... Odasında bebekleriyle oynayan kü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..