#Hakkında bilgi verdi

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Eser'den Fatih'in Açıklamalarına Sert Yanıt! - Survivor 2017 03:15

Eser'den Fatih'in Açıklamalarına Sert Yanıt! - Survivor 2017

Eser West konseyde kendisi hakkında konuşan Fatih'e çok sert bir yanıt verdi. Acun Ilıcalı daha sonra araya girmek zorunda kaldı.Bakalım konseydeki o anlarda neler yaşanmış.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti! 02:56

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti!

Renkli Sayfalar'ın 221. Bölümünde konuk olan Banu Alkan, 31 yaşındaki sevgilisini ilk kez canlı yayında açıkladı! Banu Alkan, Los Angeles'ta bir okulda öğrenci olan 31 yaşında sevgilisi olduğunu itiraf etti. M harfi il..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşegül Aldinç Kimdir? 03:38

Ayşegül Aldinç Kimdir?

1981 yılında İrlanda'nın başkenti Dublin'de Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. İlk solo albümünü 1988'de çıkartan Aldinç, 1985 - 1998 yılları arasında Avrupa'nın birçok ülkesinde, Sovyetler Birliği'nde, ..

Erdoğan'ı Gülme Krizine Soktu 00:46

Erdoğan'ı Gülme Krizine Soktu

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev'in, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan hakkında söylediği sözler Başbakan Erdoğan'ı güldürdü. Başbakan Erdoğan, Azerbaycan gezisinde Sarkisyan'ın sözleriyle ilgili açıklamada bulundu..

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda 13:38

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde yeni yarışmacı Damla Gezen podyuma adım atınca Emine Aydın şok oldu. Emine, Damla ile arkadaş olduğunu söyledi ve Damla hakkında yarışmacı..

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Fetö’cü Hainler  Mavi Lamba Olanları Vurun 06:13

Fetö’cü Hainler Mavi Lamba Olanları Vurun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Kara Havacılık Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili iddianame tamamlandı. 152'si asker 155 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, helikopterler ile kule arasındaki ..

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

 Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!! 02:25

Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!!

Tahliye olduktan sonra röportaj veren Deniz Seki, ilk kez eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Hüsnü bir yol kazasıydı dedi. Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Deniz Seki, ilk röportajını kona..

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Hayatın Penceresinden - Yıldız Tilbeden İntihar İddialarına Cevap! 04:25

Hayatın Penceresinden - Yıldız Tilbeden İntihar İddialarına Cevap!

Hayatın Penceresinden 14.Bölümde; ünlü sanatçı yıldız Tilbe önceki gün hakkında çıkan intihar ettiği yönündeki haberlere ilk kez canlı yayında cevap verdi!..

  • ANKA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hale Soygazi Sunucu Hanım Dedi  Seda Sayan Çıldırdı 03:20

Hale Soygazi Sunucu Hanım Dedi Seda Sayan Çıldırdı

Seda Sayan; Hale Soygazi'nin, Seda Sayan hakkında sunucu hanım lafına cevap verdi ve Çok ayıp oluyor, maksadınızı aşıyorsunuz. sert açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abe  Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz 01:24

Abe Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz

Japonya’da resmi sonuçları açıklanan erken seçimlerden Başbakan Şinzo Abe zaferle çıktı. Vakit kaybetmeden Kuzey Kore sorununa odaklanan Abe, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile “Güçlü ve kararlı bir diplomasi”..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanmasına Başlandı 00:10

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğünde darbeci askerlere direnmek isteyen polis memurlarını engelledikleri iddia edilen 1'i firari 7 sanık hakkın..

Saadet Işıl Aksoy Yeni̇ Sezonda “Vatanim Sensi̇n” Di̇zi̇si̇nde Mi̇ 00:58

Saadet Işıl Aksoy Yeni̇ Sezonda “Vatanim Sensi̇n” Di̇zi̇si̇nde Mi̇

Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy alışveriş yaparken kameralar tarafından görüntülendi. Oldukça keyifli olan Saadet Işıl Aksoy projeleri hakkında konuştu. Başrollerini Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın paylaştığı “Ailecek Şaş..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...