#Hakkında bilgi verdi

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Hayat Şarkısı 56. Bölüm Fragmanı İzle 00:48

Hayat Şarkısı 56. Bölüm Fragmanı İzle

Bayram Cevher ve Psikolog Tamer karşı karşıya! Tamer, Bayram'ın çizdiği şiddet dolu resimleri inceler ve onun hakkında bir karara varır. Bayram Cevher'i terapi seanslarına katılmak için zorlar. Ağaların ağası Bayram Cevh..

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı 01:00

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı

evdet’in tüm ailesi hakkında çıkarılan karar Leon’u da derin bir üzüntüye iter. Zira Hilal’in infazına göz yummaya dayanamayacak olan Leon, onunla kaldığı hücrede bir araya gelir. Leon, bir kez daha vazifesi ve sevdası a..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine Operasyon 01:19

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine O

Bank Asya'da 2014 yılı ve sonrasında görev alan üst düzey yöneticiler hakkında 'FETÖ üyeliği' ve 'Örgüte finansman sağlama' suçları kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde operasyon başlatıldı. İstanbul Anadolu Cumh..

İbrahim Giydirir Kimdir? 01:00

İbrahim Giydirir Kimdir?

Survivor 2016 adasında başarılı bir performans sergileyen İbrahim Giydirir Avatan Atakan ile yarışma öncesinde tanışıyormuş. İbrahim Giydirir hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik.İbrahim Giydirir 25 Temmuz 19..

Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi? 03:28

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi?

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan, sosyal medyada Kemal'in yayınlarından rahatsız olduklarını ve buna destek verdiği için de Adnan'la dostluklarının kopma noktasına geldiğini söyledi. ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Düğün Bomba Açıklamalarla Yine Gündemde 11:34

Efsane Düğün Bomba Açıklamalarla Yine Gündemde

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğünleri gündemden düşmüyor. Burak Özçivit balayıları hakkında çıkan haberlere açıklamada bulundu. Burak Özçivit Aslı Enver ve Murat Boz hakkında ne söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi 01:37

Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi

Bartomeu hakkında iyi bir fikre sahip olmak zor. Çünkü o, tavırlarıyla ve yalanlarıyla Barça'yı zehirledi. Bunun da ötesinde hakkında ciddi suçlamalar olan bir başkan olarak güvenilmez biri. O, şu an hükümlü olan birinin..

  • OFSAYT tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu 02:14

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu

Maliye ve Çalışma bakanlıklarının çalışanlarına yönelik yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında 133 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ yapıl..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

Bircan İpekten Bomba Gülben Ergen İddiası 10:24

Bircan İpekten Bomba Gülben Ergen İddiası

Gülben Ergenin Söylemezem olmaz program sunucuları hakkında mahkemeden aldırmaya çalştığı karar için mahkemeden red kararı çıktı.Bunun üzerinde sunucu Bircan İpek Gülben Ergen hakkında bomba açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı 00:46

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı

Fotoğraflarda Gülen'in, Pensilvanya'daki evinde örgüt elemanlarına masaj yaptırırdığı görülüyor. FETÖ'nün yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafları yayımlandı. Fotoğr..

Deniz Seki O Benim İlk Aşkımdı Üzülecek Yanım Kalmadı Artık 08:34

Deniz Seki O Benim İlk Aşkımdı Üzülecek Yanım Kalmadı Artık

Faruk Salman’dan ayrılır ayrılmaz Umre'ye giden Deniz Seki, Umre dönüşü kardeşi Serkan Seki’nin düğününde boy gösterdi. Ünlü şarkıcı, düğün sırasında eski nişanlısı Faruk Salman’la ayrılıkları hakkında konuştu. Deniz Sek..

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın, Hande Yener Kavgasında Yeni̇ Cephe Seren Serengi̇l 03:30

Demet Akalın, Hande Yener Kavgasında Yeni̇ Cephe Seren Serengi̇l

Seren Serengil bugün alışveriş merkezinde kameralar tarafından görüntülendi.Serengil basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirin Hande Yener Demet Akalın kavgası hakkında ne düşünüyorsunuz? sorusuna Haklı ola..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rkan Sokullu Ve Berrak Tüzünataç’ın Kötü Günleri̇ 00:59

Bi̇rkan Sokullu Ve Berrak Tüzünataç’ın Kötü Günleri̇

Ünlü oyuncular Birkan Sokullu ve Berrak Tüzünataç dün akşam Arnavutköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Yüz Yüze dizisinin reytingler yüzünden bitmesi hakkında konuşan Birkan Sokullu “Böyle durumlar olabilir çok do..

  • BETA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇ 01:32

Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇

Birkan Sokullu dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. Biten dizisi hakkında konuşan Sokullu olayların perde arkasını anlattı. Sinem Kobal ile birlikte başrolünü paylaştığı ‘Yüz Yüze’ adlı dizinin yayından kaldırılması ha..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan Murat Karabova Aşkı Yeni̇den Mi̇ Alevlendi 03:28

Seda Sayan Murat Karabova Aşkı Yeni̇den Mi̇ Alevlendi

Seda Sayan önceki gün radyocu arkadaşı Duygu Özkan’ın düğününde görüntülendi. Sayan, eski sevgilisi Murat Karabova'yla barıştığı yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. Seda Sayan, önceki gün Duygu Özkan ve Alper..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 00:56

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şükran Ovalı Eşi Caner Erkin'e Nasıl Sitem Etti 00:55

Şükran Ovalı Eşi Caner Erkin'e Nasıl Sitem Etti

Beşiktaş’ta forma giyen Caner Erkin oyuncu eşi Şükran Ovalı’yla birlikte Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminde oynayan Ovalı, UçanKuş TV’ye özel açıklamalar yaparken futbolcu e..

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı 14:08

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı

Kenan Erçetingöz’ün önceki akşam Vadi İstanbul’da düzenlediği yeni yıl partisine, Özge Ulusoy, Seren Serengil, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. “Gecce.com”un kurucusu ve sahibi Kenan Erçe..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 01:43

Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce