#Hakkında bilgi verdi

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı 00:56

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı

Askerlik süresi uzadı iddiasına TSK'dan açıklama geldi. Genelkurmay Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan Yalan Haber başlıklı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan askerlik uz..

  • BETA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Gecenin Sorusu 00:47

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Gecenin Sorusu

ATV'nin bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster?'de sorulan futbol sorusu sosyal medyada gündem oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde İşinize Yarayabilecek 12 Buluş 10:02

Evde İşinize Yarayabilecek 12 Buluş

Evde işinize yarayacak 12 tane pratik bilgi .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endometriozis Nedir 02:07

Endometriozis Nedir

Endometriozis üreme çağındaki kadınlarda sıklıkla görülen bir hastalıktır. Nedenleri konusunda kesin bir bilgi olmasa da ailesel geçişi kuvvetlidir. İyi huylu bir hastalık olsa da tedavi edilmesi şarttır...

  • NABIZ tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Korkunç 5 Müzesi 03:38

Dünyanın En Korkunç 5 Müzesi

İnsanlar müzeye genellikle bir şeyler öğrenmek, bilgi edinmek için giderler. Ancak birazdan izleyeceğiniz müzeler,içinde cesetleri,iskeletleri,işkence aletlerini ve mumyaları barındırıyor.Bu müzeler dünyanın en korkunç m..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı

Tutku haddini aşmaya devam ediyor! Tutku, Meltem'in kendi gerçek yüzünü ortaya çıkartmasından sonra intikam için hırslanır. Bu uğurda kendi görünümünü değitiştirerek Havuç ile sevgili olmuştur. Tek amacı Meltem'in karşı..

Milli Savunma Bakanı Canikli Sınır Hattında 02:18

Milli Savunma Bakanı Canikli Sınır Hattında

Milli Savunma Bakanı Canikli, Zeytin Dalı Harekatı'nın Hatay'daki komuta merkezini ziyaret etti. Canikli, 2. Ordu Taktik Harekat Merkezi'nde Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel'den harekata ilişkin bilgi aldı...

Disney, Kült Bilim Kurgu Serisi 'Star Wars'un Tema Parkını Yapıyor 00:51

Disney, Kült Bilim Kurgu Serisi 'Star Wars'un Tema Parkını Yapıyor

Daha önce Disney'in CEO’su tarafından paylaşılan bilgi ile Star Wars'un tema parkının yapılacağını duyurmuştu. 2019'da açılacağı belirtilen parkın inşaat çalışmalarından görüntüler yayınlandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.374 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca 00:58

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca

Almanya'da PKK propagandası yapan terör yandaşlarına tepki gösteren Türk vatandaşı, polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Skandal uygulamaya maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ..

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış 01:00

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış

Son dönemlerde yurt içinde ve yurt dışında başta MİT olmak üzere güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla darbe üzerine darbe yiyen FETÖ'nün 'öğretmen' oyunu da çöküyor. Gittikleri ülkelerde kağıt üzerinde 'öğretmen' olan bu..

Kız Arkadaşının Göklere Çıkardığı Yarışmacı Madara Oldu 01:55

Kız Arkadaşının Göklere Çıkardığı Yarışmacı Madara Oldu

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne Bilgi Üniversitesi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Birhan Duman damga vurdu. Yarışmaya birlikte katıldığı kız arkadaşı Burhan Duman için P..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü 00:36

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan kadın kuşun kalp atışlarının yavaşlaması ve bir süre sonra nefesinin kesilmesi üzerine kalp masajı yapmaya başlamış. Kalp masajının nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi ola..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır 01:13

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır

Kevserin Mutfağından 3 farklı kek kalıbı yağlama yöntemi. Püf noktası videolarında bugün kek kalıbı yağlama var. Ben 3 yöntemi de kullanıyorum duruma göre. Ancak videoda da bahsettiğim gibi en sık kullandığım yöntem bir ..

Geçmişte Normal Olarak Algılanan 15 Absürt Şey 05:03

Geçmişte Normal Olarak Algılanan 15 Absürt Şey

İçinde yaşadığımız teknoloji ve bilgi çağı itibariyle geçmişte kabul görmüş birçok şey günümüzde bizlere oldukça garip gelmektedir. Bugün de sizler için bu duruma güzel örnek olabilecek bir video hazırladık...

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kasiyeri Bir Değişik Bilgilendiren Eleman 00:10

Kasiyeri Bir Değişik Bilgilendiren Eleman

McDonalds'ın kasasındaki kıza bir değişik iltifatmı desem yoksa bilgi mi veriyor desem yorum sizin...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri 03:04

Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri

Önemli bilgi: Biz patatesleri yoğururken içine DEREOTU da ekledik. Tercihe göre siz de ekleyebilirsiniz. Video da göstermeyi unuttuk. Meze tarifleri sevenlere yoğurtlu ve sarımsaklı nefis bir patates mantısı tarifi vid..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gizemli bir felaketin sonrasında yanlış bilgi ve şiddet yayılırken bir adam, hamile karısını kurtarmak için kayınpederiyle birlikte kaotik ve parçalanmış bir ülkeyi boydan boya kateder. Başrollerinde Theo James, Forest W..

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet 10:19

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet

BMW Motorrad Concept 9cento projesinin makine bölümüyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Teknik detaylardan ziyade daha çok tasarımı üzerine inceleme yapabileceğimiz projede ilk dikkat çeken noktalardan bir tanesi d..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..