#Hal

Asena Atalay Çılgına Dönüp AVM yi Birbirine Kattı!! 06:19

Asena Atalay Çılgına Dönüp AVM yi Birbirine Kattı!!

Eski eşi Caner Erkin'le ilgili sorulan sorulara, Asena Atalay'ın çok agresif halleri dikkatlerden kaçmadı.Bu tartışmalara Asena Atalay'ın daha önce adının aşk dedikodularının karıştığı Berkay'dan da açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asfaltta yama yapmayı batıya öğretince , onlarda yeni yama ilacını (AA) buldular. 14:48

Asfaltta yama yapmayı batıya öğretince , onlarda yeni yama ilacını (AA

Elin adamı asfaltı bakın nasıl tamir ediyor!!! Başlık yoğun istek üzerine değiştirilmiştir. :-)..

  • PengoTV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Aykut Elmas İle Birbirimizi Ne Kadar Tanıyoruz 10:18

Aykut Elmas İle Birbirimizi Ne Kadar Tanıyoruz

Aykut Elmas ile İbrahim Halil Gökar birbirlerini ne kadar yakından tanıyolar teste tabi tutuluyolar..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan 'dan Zeybek Show!!Tabi Zeybek Denirse Buna!! 00:51

Bahar Candan 'dan Zeybek Show!!Tabi Zeybek Denirse Buna!!

İşte Benim Stilim de yarışmacı Bahar Candan ve Kerimcan Durmaz'ın zeybek oynamaları izleyenlere bu ne ya dedirtti.Bu hale gülmek mi lazım üzülmek mi bilemedim.....

  • ANKA tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanın Konserinde Eğlenen Erkekler 02:36

Bahar Candanın Konserinde Eğlenen Erkekler

Nihal Candanın 26 Temmuz 2017 İnstagram|Snapchat Historysi(Hikayesi)..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Balkan Trakya yöresi - Bahçalarda Börülce 03:18

Balkan Trakya yöresi - Bahçalarda Börülce

Bahçalarda börülce Oynar gelin görümce Oynasınlar bakalım Bir araya gelince Hişt mori yele lelli yari yina yini nam Çık mori yele lelli yari yina nam Bahçalarda eğrelti Oynarlar iki elti İkisi de bir boyda Bilinmiyor k..

Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Barış Manço - Affet Beni 03:53

Barış Manço - Affet Beni

Beni Bırakıp Gittiğinden Beri Affet Beni Dİnle..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste 04:54

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste

Aman yavaş aheste Sabırlı derviş murada ermiş Acelesi olana ağır ol demiş Aman demiş aheste Aman yavaş aheste Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşır Erişir menzil-i maksuda aheste giden Aheste çek kürekleri ah..

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Barış Manço - Bahçede Hanımeli 02:08

Barış Manço - Bahçede Hanımeli

(x2) Bahçede hanımeli Sen ettin beni deli Gel gülüm gel Sen ettin beni deli Gel Gülüm Gel Zorla güzellik olmaz Sevmeli sevdirmeli Gel gülüm gel Sevmeli sevdirmeli..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Ben Bilirim 03:41

Barış Manço - Ben Bilirim

Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömü..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Barış Manço - Burası Muştur 05:11

Barış Manço - Burası Muştur

Barış Manço - Burası Muştur Dinle..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..