#Hal

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak 01:13

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak

Avrupa Komisyonu mülteci krizi kapsamında askıya alınan Dublin anlaşmasının yeniden yürürlüğe girebileceğini belirtti. Üye ülkelerin Mart ayından itibaren Yunanistan'a yeniden sığınmacı gön-dere-bilmesi öngörülüyor. AB K..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz 00:38

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz

Amerikan CNN televizyonuna konuşan ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel, ABD askerlerinin Suriye'nin Menbiç bölgesinden çekilmeyeceğini söyledi. General Votel Menbiç'ten çekilmeyi düşünmüyoruz ..

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı 00:39

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı

ABD'de bir polis memuru, gözaltına almaya çalıştığı kadına şok tabancası ile müdahale etti. Kadın, polise direndiği sırada 'hamile' olduğunu söyledi ancak polis, şok tabancasını alan kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kadın ..

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak 00:49

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak

ABD'de polisin, gözaltına aldığı gence sert müdahalesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken, olaya karışan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı...

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

ABD'de 2 Türk Tutuklandı 01:20

ABD'de 2 Türk Tutuklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumaları ve destekçilerinin Washington’daki Büyükelçilik Konutu önünde protestoculara müdahalesiyle ilgili soruşturma kapsamında iki kişi tutuklandı...

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi 00:48

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi

Fetullahçı terör örgütüne bağlı READ Vakfının halihazırda Tenneessee eyaletindeki okullarına 3 okul ekleme talebi reddedildi. Örgüt İlk, orta ve lise okulları açmak için Tennessee'de bulunan dokuz üyeli Shelby İlçesi Eği..

ABD'de ilginç Diş Çekme Yöntemi 00:12

ABD'de ilginç Diş Çekme Yöntemi

İlginç diş çekme yöntemine gülsek mi üzülsek mi bilemedik. ABD’de bir baba oğlunun ayrık duran dişleri için ücretsiz bir çözüm buluyor. Normalde şartlarda çekilmesi gereken dişin arasına bir ip bağlayan adam, oğlunun eli..

  • mızmız tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

ABD'de Yangın 01:25

ABD'de Yangın

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde dün başlayan yangın hala söndürülemedi. Yangının büyüklüğü havadan böyle görüntülendi...