#Hal

Acı ile Karışık  Sana Boynuzu Taktı 06:15

Acı ile Karışık Sana Boynuzu Taktı

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Acı ile Karışık  Sosyete ile Yıldızım Barışmadı 12:22

Acı ile Karışık Sosyete ile Yıldızım Barışmadı

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Acı ile Karışık  Tuzak Kurdular Bana 04:27

Acı ile Karışık Tuzak Kurdular Bana

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Acı ile Karışık - Yakında Çok Paramız Olacak 12:37

Acı ile Karışık - Yakında Çok Paramız Olacak

Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kirasını ödemeye bile yetme..

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı 02:31

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı

Vizyon tarihi 22 Aralık 2017 Yönetmen :Andaç Haznedaroğlu Oyuncular: Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Yusuf Akgün Tür :Romantik, Komedi Ülke :Türkiye Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden m..

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı 00:46

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı

Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık’ta sinemalarda! Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. ..

Açıklama Yapan Bebek 02:15

Açıklama Yapan Bebek

Annesinin anlattığı şeylere karşılık açıklama yapmaya çalışan bebeğin sevimli hali seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı 00:30

Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı

Afyonkarahisar'da helikopterle acil iniş yapan askeri personele köy halkı kucak açtı. Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Alanyurt Köyü sınırlarında askeri bir helikopter teknik bir aksaklık nedeniyle acil iniş yaptı. Helikop..

Açılan Damper Mobese Direğini Devirdi 01:35

Açılan Damper Mobese Direğini Devirdi

Batman'da seyir halindeki tırın açılan damperi MOBESE direğini devirdi...

Açılış Öncesi Ayasofya Cami'nden Son Görüntüler 02:10

Açılış Öncesi Ayasofya Cami'nden Son Görüntüler

Ayasofya Cami yarın açılıyor. Açılış öncesi yere halılar serilmiş, ompolyon'un üzeri açık bırakılmış, ses sistemleri eklenmiş, içeride Amenarrasulü ayetleri okunuyor. Kıble tarafında iskeleler kurulmuş, fresk ve ikonolar..

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar 05:00

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar

Birçoğumuz çocukluğunda ya bir okul gezisiyle ya da aile ile birlikte mutlaka en az bir kez hayvanat bahçesine gitmişizdir. Genelde çocuklara doğal yaşamı yakından göstermek ve tanıtmak gibi sevimli ve öğretici sebeplerl..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Acuka Tarifi 02:14

Acuka Tarifi

5 yemek kaşığı tatlı biber salçası, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 çay bardağı zeytinyağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı, 5 diş sarımsak, 2 tatlı kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, 1 ..

Acun Bu Yarışma İşini Abartmış Elektrik Veriyor Artık Millete 00:06

Acun Bu Yarışma İşini Abartmış Elektrik Veriyor Artık Millete

Survivor da yarışan yarışmacıların komik halleri sizlerle....

  • PITIRCIK tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı Hadise'nin Annesi Haberini Duyuran Nur Yerlitaş'a Sert Çıktı 02:36

Acun Ilıcalı Hadise'nin Annesi Haberini Duyuran Nur Yerlitaş'a Sert Çı

Şarkıcı Hadise dün bir televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini söyleyen Nur Yerlitaş'a sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürmüştü. Bugün TV8'deki Gel Konuşalım adlı magazin progra..

  • BETA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı'dan Elif ve Erdi'ye Uyarı Geldi - Bölüm 10 00:31

Acun Ilıcalı'dan Elif ve Erdi'ye Uyarı Geldi - Bölüm 10

Gönüllüler Takımı yarışmacılarından Erdi, takım arkadaşı Elif hakkında konuşunca ikili arasında gerginlik çıktı. Acun Ilıcalı, duruma müdahale ederek Erdi'yi uyardı.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Brings Some Interesting Statistics To Gideon's Attention - Season 1 Ep. 3 - APB 01:36

Ada Brings Some Interesting Statistics To Gideon's Attention - Season

Putting up millions of dollars of his own money, he makes an unprecedented deal to take over the troubled 13th District – and reboot it as a private police force: better, faster and smarter than anything seen before. Wit..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Adaçayı Hasadı Başladı! 02:36

Adaçayı Hasadı Başladı!

Kütahya'nın Karbasan köyünde adaçayı hasadına başlandı. Karbasan köyünde 61 ailenin adaçayı üretim işiyle uğraştığını söyleyen Köy Muhtarı Mehmet Bilkaya, ”Köyümüzde 2021 yılı adaçayı hasadına başladık. Yaklaşık 300 dönü..

Adaletin Erken Tecelli Etmesi 00:36

Adaletin Erken Tecelli Etmesi

Sokakta yürüyen eleman o esnada yanından geçmekte olan köpeğe tekme atmak istemiş ancak dengesini kaybedip kafasını park halindeki arabanın tamponuna vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor 00:20

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Adamın İnce İnce Kıyılmış Parayı Tek Tek Toplaması 11:08

Adamın İnce İnce Kıyılmış Parayı Tek Tek Toplaması

Martin John Callanan adlı bir kavramsal sanatçının kanalına yüklediği videoda ince ince kıyılmış para veya kağıdın olduğu bir torbaya daldırıp onu tekrar eski haline getirmesi hiçte kolay değil gibi...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Adana'da Ölümüne Serinlik 03:32

Adana'da Ölümüne Serinlik

Adana'da çocuklar, sıcakların artmasıyla birlikte boğulma tehlikesine aldırmadan sulama kanallarında serinliyor. Afrika sıcaklarını bekleyen Adana'da termometreler 38 dereceyi gösterdi. Dinlenme parklarının müdavimleri..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Adana'da Yağ Fabrikasında Yangın 02:07

Adana'da Yağ Fabrikasında Yangın

Adana'da mısır yağı fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor...

Adana'lı Nusr-Et Dezz-Et 00:31

Adana'lı Nusr-Et Dezz-Et

Dünya çapında ünlenen et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin ‘Saltbea’ taklidini yapanlara hergün yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sefer de bir kadın, Adana’ya özgü mumbar dolması yaparken gözlük takıp mumbarlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 8 yıl önce