#Hal

Alita Savaş Meleği Fragman 02:36

Alita Savaş Meleği Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları 20:01

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları

Alkarısı Yüzlerce yıldır Anadolu’da anlatılır ve özellikle yeni doğum yapmış kadınlara görüldüğü rivayet edilen bir cinnidir.Aslında kendi kabilelerinden dışlanan bir takım dişi cinnilere verilen genel bir isim olduğuda ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman 00:44

Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman

Alkollü halde direksiyon başına geçen eleman ilerde polis kontrolü olduğunu farkedince , kontrol noktasında durmuş. Eleman alkol kontrolü yapılacağını anlayın basmış gaza topuklamış...

  • JET TV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkol Testinde Sorun Çıkaran Kadını Yumruğa Boğan Polis 00:53

Alkol Testinde Sorun Çıkaran Kadını Yumruğa Boğan Polis

ABD'nin New Jersey Eyaleti'nde sahilde oturan bikinili genç kadınların alkol testinde sorun çıkarınca polislerin bu duruma müdahalesi sert oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Alkollü sürücünün aracıyla takla atması kameralara yansıdı 02:08

Alkollü sürücünün aracıyla takla atması kameralara yansıdı

Bursa'da dün akşam saatlerinde alkollü olduğu belirlenen sürücü, kullandığı otomobille park halindeki araca çarptıktan sonra yan yattı. Sürücü araçtan yara almadan çıkarılırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkolün Dozunu Fazla Kaçırınca Arabanın İçini Kusmuğa Boğan Adam 01:09

Alkolün Dozunu Fazla Kaçırınca Arabanın İçini Kusmuğa Boğan Adam

Genç adam, arabanın içinde parti havasında geçen ortamı bir anda kusmukla farklı bir boyuta taşıyınca arkadaşları gülmekten bir hal oldu. İşte iğrençlikte arşa çıkan o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
All Star Takımı Konsey Stresi İstemiyor Yazacak Kimse Yok 27. Bölüm  Survivor 2018 03:38

All Star Takımı Konsey Stresi İstemiyor Yazacak Kimse Yok 27. Bölüm S

All Star takımının tek hedefi dokunulmazlık. All Star'da yarışmacılar dokunulmazlığın kaybedilmesi halinde yazabilecekleri bir ismin olmadığını söylüyor...

  • BETA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ALLAH'A KÜSEN SERÇE İbretlik Muhteşem Öykü 14:36

ALLAH'A KÜSEN SERÇE İbretlik Muhteşem Öykü

Allah'a küsen bir serçenin ibretlik muhteşem öyküsü bu videoda. Kullarının her halini bilen Rabbimizin hikmetlerini ve merhametini anlatan ibretlik hikaye...

  • GÜL tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti 00:42

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti Almanya'da müslüman bir kadın yolcu ile polis arasında yaşanan kavga sırasında, polis müslüman kadına elektroşok verince, kadının kocası olaya müdahale etti. Yaşanan kavga kameralara..

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız 01:08

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız

Ben, Londra'daki siyasetçilerin bazılarının Avrupa Birliği'nden ayrılmanın ne anlama geldiğini anlayamadıkları düşüncesindeyim. Bunun anlamı yalnızlıktır. Yani yalnız kalmak demektir Bu sözler, Avrupa Parlamentosu'nun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok! 02:09

Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok!

Rüzgar enerjisinde dev adım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlediği rüzgar enerjisi ihalesine 4'ü Alman 8 firma teklif verdi. Bin megavatlık Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi 00:57

Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi

Görüntüler İspanya'nın en büyük adası Mayorka'dan... Tatil cenneti olarak bilinen ada, Alman futbol taraftarları yüzünden savaş alanına döndü. Bundesliga takımlarından FC Schalke ve Borussia Dortmund taraftarları arasınd..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Almanya'da Başbakanlık Binasına Araçla Saldırı 01:10

Almanya'da Başbakanlık Binasına Araçla Saldırı

Almanya'nın başkenti Berlin'de araçla başbakanlığa saldırı girişiminde bulunuldu. Araç kapılara çarparak durdu. Sürücüye polis müdahalede bulundu...

Almanya'da Başbakanlık Binasına Araçla Saldırı 01:10

Almanya'da Başbakanlık Binasına Araçla Saldırı

Almanya'nın başkenti Berlin'de araçla başbakanlığa saldırı girişiminde bulunuldu. Araç kapılara çarparak durdu. Sürücüye polis müdahalede bulundu...

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet 01:00

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması yaklaştıkça Almanya'nın Türkiye karşıtı hamleleri hem artıyor hem de gittikçe seviyesizleşiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarına konuşma izni bile vermeyen Almanya, Köln şehrind..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..